Reklama

!!:) OKAZJA- Single i poszukujący... Z LUBLINA...!!:) (51)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 286

!!:) OKAZJA- Single i poszukujący... Z LUBLINA...!!:)

Napisał(a): Gość -

Organizuje spotkanie dla singli z Lublina i okolic. Wpisujcie się (imie, wiek, krótko o sobie). Zgłoszenia do 10 lutego. Wynajmiemy jakąś fajną knajpkę i bedzie okazja do poznania się na żywo. Po co siedzieć samemu, tęsknic za kims kto odszedł, zostawił, zdradził, etc. Ile ludzi tyle powodów do bycia samemu, hehe. Jednak fajnie byłoby się spotkać w realu, pogadać, wymienic poglądy, może zaprzyjaźnić, może nie tylko...? A więc czekam na wpisy i powolutku coś skombinujemy. Organizacją sie zajmę; o szczegółach będę informować. Czekam:):) K.D

INTERIA.PL

Re: !!:) OKAZJA- Single i poszukujący... Z LUBLINA...!!:)

Karola, 27lat; spokojna wariatka, od niedawna sama; po studiach, aktualnie szukajaca pracy. Chętnie poznam ciekawego, normalnego faceta.

hejka,hejka.:-) jestem Kinga. mam 25 lat, mieszkam sobie w Lublinie. Niedawno opuściłam mury uczelni. Moje wilekie pasje to F1, dziennikarstwo. Teraz jestem na stażu w jednej z lubelskich gazet i co nieco się uczę. Z chęcią poznam grono ciekawych ludzi, może przyjaciół. Jestem otwarta na świat i ludzi. Kiepsko mi wychodzi przyjaźń z samotnością, przyjaciele mają swoje połówki, więc może warto się poznać i coś zmienić. CZekam na informacje. Pozdrawiam SIngle:-)

Paweł, 28 latek; po studiach. Ostatnio dżumię sie bez pracki, ale szukam cierpliwie... Interesuję sie prawem, historią; lubię dobrą nutkę. Od jakiegos czasu jestem w towarzystwie zbyt wąskim by stworzyc jakąs parę:) Lubie delikatne, niekrzykliwe kobiety. Chetnie poznam grono poszukujących...jakiejś zmiany w zyciorysie z nastawieniem długoterminowym:)
P.S. Dobry pomysł z tym spotkaniem; czekam na wieści

Jestem Łukasz. Otwarty, towarzyski, całkiem fajny;) Chętnie poznam ciekawe osobistości, w tym normalną, fajną dziewczynę z dobrym charakterem. Skonczyłem historię; obecnie pracuje w archiwum.

hejka!tu Monika z okolic Zwolenia.Autorko wątku odzywam się na Twoją prośbe.musze przyznac że miałaś dobry pomysł z tym przeniesieniem.widze że jest ożywienie w temacie i .............................zaczyna się nawet łapac na spotkanko płec męska.teraz przez kilka dni mnie tu nie będzie,ale jak tylko wróce to zaraz tu zajrze i zobacze jak się sprawy mają.pozdro!

ehe...:)bardzo fajna myśl:),,mam 21 lat i na imie Sylwia i tak jak wiekszosc bardzo chetnie poznałabym nowych ludzi...wiec to może byc okazja:)

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: !!:) OKAZJA- Single i poszukujący... Z LUBLINA...!!:)