Re: A Ty na kogo przeznaczysz swój 1% ?
Napisał(a): Gość -
Ja oddam swój 1 % na schronisko lub jakąś organizację pomagającą zwierzętom
a ja oddam na dzieci z choroba nowotworowa
Napisał(a): MarcJ -
A ja oddam na: http://psouu.mielec.pl/news,przekaz_1_podatku_dochodowego,173.html
gość Ja oddam swój 1 % na schronisko lub jakąś organizację pomagającą zwierzętom
ja też, od lat...
Nic nikomu nie daje ,uważam to za głupotę która pozbawia samodzielności myślenia i organizowania .
Lepiej oddać ten 1procent na jakąś organizację i ja to co roku robię bo wiem że te pieniądze będą mądrze wydane i komuś bardzo pomogą.
Jeżeli nie zrobię tego i pójdą do wspólnego worka czyli do budżetu państwa to nasi politycy to
rozp.......lą! Przepraszam za wyrażenie ale to prawda.
Zachęcam was--oddajcie komuś swój 1 procent bo warto!
Nikomu nie oddam 1%. Ja się nie nazywam Państwo Polskie, a to ono ma dbać o swoich obywateli.
gość Ja oddam swój 1 % na schronisko lub jakąś organizację pomagającą zwierzętom
Ja oddaję na www.Polska-KRS 0000/60 673 ,Konto dla rysi' To światowa organizacja WWF-Planeta Ziemia- od 10 lat działająca w Polsce. Pomaga między innymi reintrodukcji wymierającego gatunku RYSIA w Polskich lasach.
Pomóżcie psom i kotom www.schronisko.kraków.pl 60150014871214800488460000 Kredyt Bank PBI SA II o/Kraków ZWIERZAKI
A Ty na kogo przeznaczysz swój 1% ?
Zgłoś do usunięcia | Link
Już niedługo będziemy mogli rozliczyć swoje pity. Od jakiegoś czasu istnieje możliwość, żeby przekazać bez większego wysiłku 1% na jakiś szczytny cel. 1% można oddać na dom dziecka, hospicjum, na leczenie indywidualne jakiegoś dziecka lub nawet na schroniska dla psów.
Czy oddajecie swój 1% w ramach tej akcji ?
Myślicie, że to dobry pomysł ?
Kto według was na niego zasługuje ?