Reklama

Akademia Social Media (5)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 22

Akademia Social Media

Napisał(a): Gość -

Słyszeliście o tym? Bo ja wiem, że jedno takie spotkanie juz się odbyło, ale jest zaplanowane następne na 27 czerwca. Jest to temat, który tkwi w obszarze moich zainteresowań, więc chętnie bym się wybrała, ale też chętnie posłucham opini tych, którzy byli.

INTERIA.PL

Re: Akademia Social Media

O! dzięki serdeczne za odpowiedź pochodzącą z samego źródła!;) tego się nie spodziewałam;) ale nadal mam nadzieję, że trafią się też opinie osób, którym udało się trafić na pierwsze spotkanie.

Strona http://chomikuj.pl/?page=408898 czeka na ciebie .
50 milionów plików do pobrania : filmy,muzyka,gry i wiele więcej .

Chciałbyś zarobić nie wychodząc z domu wejdź na http://chomikuj.pl/?page=409210 zaloguj się i załóż konto partnerskie chomikuj można zarobić nawęd parę tysięcy złotych ,WIEDŹ NIE CZEKAJ .

Agencja reklamowa art world (dywizja interaktywna ClickCommunity) poszukuje Community Managera. Kreatywnego, samodzielnego i czującego Social Media. Chodzi nam o Ciebie, jeśli rozumiesz, że Social Media to oferowanie wartości użytkownikom i dopiero poprzez to klientom.

Zgłoś się do nas, jeśli...
- bierzesz aktywny udział w tworzeniu społeczności na portalach (serwisy społecznościowe, blogosfera, mikroblogi, fora internetowe)
- znasz ich specyfikę, przyjętą w nich etykietę oraz potrafisz w tych ramach umieścić przekaz interesujący - dla użytkownika - przekaz reklamowy.
- masz co najmniej rok doświadczenia w mediach, branży reklamowej lub PR.
- kierowałeś już projektami i potrafisz zorganizować pracę własną oraz innych.
- umiesz pracować pod presją czasu i prowadzić kampanie kilku klientów naraz.
- potrafisz przekonać klienta o sile Social Media
- potrafisz przygotować i wprowadzić przemyślaną, długofalową strategię marketingową

Atutem będą...
- zrealizowane kampanie reklamowe w szeroko pojętym Social Media.
- aktywność w serwisach społecznościowych i blogosferze.
- kreatywność.
- pasja, jeśli rozumiesz, że Social Media to oferowanie wartości użytkownikom i dopiero poprzez to klientom.

Oferujemy pracę, która da Ci satysfakcję oraz możliwość rozwoju przy największych projektach Social Media w Polsce.
Duże marki, wielkie kampanie, nowe narzędzia i startupy.

Aplikacje prosimy wysyłać na adres: rekrutacja@artworldtm.com
z tematem wiadomości: Community Manager

Witam,
zajmuję się prowadzeniem stron na FB, zarówno dla firm, osób publicznych jak i w celach rozrywkowych. Od pewnego czasu tworzymy Agencję zajmującą się pakietem social media w pełnym zakresie, komplet informacji pod adresem usocial.pl, serdecznie zapraszamy

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Akademia Social Media