Reklama

Anonymous Polska blokują ACTA? (238)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 14045
INTERIA.PL

Re: Anonymous Polska blokują ACTA?

Napisał(a): lonelinesspl -

Zapraszamy wszystkich do odwiedzania serwisu: www.loneliness.pl

Będą tam, na bieżąco udostępniane newralgiczne dane dotyczące serwisów internetowych należących do polskich instytucji rządowych i nie tylko.

POWIEDZMY NIE DLA ACTA !

Udostępniajcje ten link komu tylko możecie.
Walczmy o Naszą wolność w internecie !

Napisał(a): Gość -

gość WOLNOŚĆ W INTERNECIE ?, JAKA WOLNOŚĆ I TAK OSTATNIM OGNIWEM JEST JAKIŚ ZFRUSTROWANY MODEK, KTÓRY, ŚCIĄGA WPISY WEDŁUG UZNANIA, TAK, ŻE ZWISA MI TO.

A to prawda, ściąga, nie zamieszcza, jaja sobie po prostu z ludzi robi, a w galerii fotograficznej już do tego doszło, że wkracza w działkę autora i decyduje za niego, ludzi mi dziękują na priv za komentarz, a ten z uporem muła ściąga, zero szacunku, by nie powiedzieć buractwo.

Nigdy nie damy się kontrolować. Pamiętajcie, Anonimowi nie dopuszczą do upadku wolnego internetu. Będą walczyli zaciekle. A jak nie wyjdzie to w internecie, to wyjdziemy na ulicę : D.

Nie pozwólmy aby POwcy zawładnęli wszystkim co jest możliwe w naszym Kraju !!! Nie pozwólmy zamknąć nam ust ! Brońmy się przed tymi kłamczuchami, kleszczami na nasze pieniądze i wilność ! Wara od wolności słowa !!!!

Zgadzam się wolność w internecie to fikcja już teraz i nie potrzeba acta, dzisiaj 2 razy próbowałem zamieścić komentarz popierający Słomkę i nie udało się, jak za komuny,tutaj widzę większy problem !

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Anonymous Polska blokują ACTA?