Re: Anonymous Polska blokują ACTA?
Napisał(a): lonelinesspl -
Zapraszamy wszystkich do odwiedzania serwisu: www.loneliness.pl
Będą tam, na bieżąco udostępniane newralgiczne dane dotyczące serwisów internetowych należących do polskich instytucji rządowych i nie tylko.
POWIEDZMY NIE DLA ACTA !
Udostępniajcje ten link komu tylko możecie.
Walczmy o Naszą wolność w internecie !
Napisał(a): Gość -
WOLNOŚĆ W INTERNECIE ?, JAKA WOLNOŚĆ I TAK OSTATNIM OGNIWEM JEST JAKIŚ ZFRUSTROWANY MODEK, KTÓRY, ŚCIĄGA WPISY WEDŁUG UZNANIA, TAK, ŻE ZWISA MI TO.
gość WOLNOŚĆ W INTERNECIE ?, JAKA WOLNOŚĆ I TAK OSTATNIM OGNIWEM JEST JAKIŚ ZFRUSTROWANY MODEK, KTÓRY, ŚCIĄGA WPISY WEDŁUG UZNANIA, TAK, ŻE ZWISA MI TO.
A to prawda, ściąga, nie zamieszcza, jaja sobie po prostu z ludzi robi, a w galerii fotograficznej już do tego doszło, że wkracza w działkę autora i decyduje za niego, ludzi mi dziękują na priv za komentarz, a ten z uporem muła ściąga, zero szacunku, by nie powiedzieć buractwo.
MNIE TEŻ ZWISAJĄ WASZE AKTA NIE PIRACIĆ TO NIE BĘDZIE AKTA !
Nigdy nie damy się kontrolować. Pamiętajcie, Anonimowi nie dopuszczą do upadku wolnego internetu. Będą walczyli zaciekle. A jak nie wyjdzie to w internecie, to wyjdziemy na ulicę : D.
Nie pozwólmy aby POwcy zawładnęli wszystkim co jest możliwe w naszym Kraju !!! Nie pozwólmy zamknąć nam ust ! Brońmy się przed tymi kłamczuchami, kleszczami na nasze pieniądze i wilność ! Wara od wolności słowa !!!!
Wie ktoś czy cover piosenki np.na gitarze, perkusji może zostać uznany za kradzież?
Zgadzam się wolność w internecie to fikcja już teraz i nie potrzeba acta, dzisiaj 2 razy próbowałem zamieścić komentarz popierający Słomkę i nie udało się, jak za komuny,tutaj widzę większy problem !
Drodzy użytkownicy zachęcam was do blokowania stron rządu i ważnych osób w polsce !
Pozdrawia Kosa|pro|
Stop ACTA teraz
Kaliistran
Zgłoś do usunięcia | Link
Nie dla ACTA nie dla Rządu , czas przegnac tych oszustów i sprzedawczyków