Re: Antypolski portal w Holandii
Napisał(a): Gość -
www.meldpuntmiddenenoosteuropeanen.nl/
gdzie jest Anonymus?
Pan który się tak '' pięknie wypowiada o Polakach" to mały zakompleksiony człowieczek z olbrzymim parciem na szkło.
To zwykła kałuża podczas deszczu, taką kałużę się obchodzi.
Napisał(a): Augur -
Witam!
Dajcie spokój, przecież powrzechnie wiadomo, że gdyby emigranci wyjechali z Holandii to już po tym kraju. Kto obsadzi te miliony hektarów szklarni - holendrzy ? Myślę, że w tym temacie powiedziano juz wszystko.
gość www.meldpuntmiddenenoosteuropeanen.nl/
gdzie jest Anonymus?
ale prosty adres do zapamietania:D
Witam,
portal o polakach i innych obcokrajowcach z Europy Wschodniej jest ohydny i mija się z prawdą! choć nie brakuję między nami- mieszkającymi w Holandii - Polaków którzy psują nam opinie bo tacy się zdarzają, ale w większości jesteśmy normalnymi ludźmi pracującymi, odprowadzającymi podatki, dbającymi o rodziny! Polacy w Holandii to nie "zło" podejmują różnego typu pracę, których NIE CHCĄ wykonywać Holendrzy w różnych branżach czy to w budownictwie, gospodarce czy logistyce! Holendrzy złoszczą się bo Polacy MYŚLĄ i umieją zorganizować pracę tak aby "szła dobrze" , a u nich odbywa się to wszystko chaotycznie! Holendrzy się oburzają, że egzekwujemy swoje prawa i nie dajemy oszukiwać się nieuczciwym pracodawcą(ale to inny temat) np też mamy prawo do dni wolnych jak oni, to że przyjechaliśmy tu pracować to nie znaczy, że mamy robić 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu, bez wytchnienia, że nic nam się nie należy. Jakby zapytać się jakiegoś holendra pracującego na magazynie np ile jest 7x7 nie jest w stanie odpowiedzieć a obcokrajowiec odpowie bez wahania. Holandia egzystuje dzięki obcokrajowcom. Jakby oni opuścili Holandię większość firm musiał by się zamknąć bądź przenieś do innych krajów bo kto by miał tam pracować - Holendrzy?Litości!!!
Nie mam zamiaru sobie zajmowac czasu jednym durnym Holendrem
Już jeden taki był, nosił wąsik pod nosem na dwa palce!!!!!!
Macie państwo racje jak obcokrajowcy wyjadą z Holandii
to będą mieli bidę aż piszczy! Zwykły zakompleksiony frustrat!
Niewiele ma pod kopuła. Ale czy on to zrozumie? Raczej nie!
Ale on zatruwa powietrze Polakom,ktorzy uczciwie tam pracuja. A na niesfornych jest Policja.To chyba logiczne.Tworzenie tego portalu jest CELOWE,aby szkalowac WSZYSTKICH Polakow !!!
Byłem w zeszłym roku . Dużo słyszałem o tym kraju więc byłem ciekaw jaka jest prawda. Po wyjściu z autokaru w Eidhoven pierwsze co zobaczyłem to miejscowe żulostwo / nie Polacy / zataczające się , sikające i nawalone pod dworcem . W Weert również miejscowe żule biły się pod Albertem . Chyba najbardziej w Amsterdamie waliło marychą w kazdym możliwym rogu. Sporo cofee shopów . Naćpani kolorowi . A ja się pytam gdzie te Polskie nasze żulostwo !!!
Od siebie mogę dodać że gdyby nie emigranci to ubyło by jedno państwo w europie.
Antypolski portal w Holandii
Zgłoś do usunięcia | Link
"Moja reakcja na list ambasadorów jest taka: pilnujcie swoich spraw. Ta sprawa nie ma nic wspólnego z waszym krajem. Jesteśmy suwerennym krajem, a my jesteśmy demokratyczną partią polityczną i wyrażamy niepokoje wielu Holendrów" - powiedział Wilders.
W dalszej części artykułu czytamy, że imigranci i otwarcie granic przez Holandię zapewniło im wzrosty ekonomiczne.
Wiadomo, że wszystkie "bogate" kraje europy stają się coraz bardziej multi-kulti, różnice społeczne i ekonomiczne czy światopoglądowe są coraz bardziej widoczne - co budzi nastroje nacjonalistyczne, tych którym wydaje się, że imigranci zabierają pracę "rodowitym mieszkańcom" danego państwa.
Tak jakby nie zauważają, tzw. "taniej siły roboczej", wzrostów ekonomicznych i większej przychylności państw których obywatele emigrują do danych krajów (przychylności eksportowej, ekonomicznej).
Pan Wilders przypomina trochę Hitlera w swoich zapędach...