Re: Art Estetica Wrocław - prośba o opinie
Napisał(a): Gość -
Robiłam u nich botox już 2 x - polecam. Żadnych problemów, korzystałam z botox-day - faktycznie opłacalnie ale z żadnych innych nie korzystałam to się nie wypowiem
dziewczyny, a te promocje jeszcze aktualne???? Poda mi ktoś stronkę do tego sklepu z zabiegami ?
Nie korzystasz z wujka google?
Masz tutaj http://wroclaw.artestetica.pl/
a tu stronka z ArtPromocjami bo o to pytałaś http://www.sklep.artestetica.pl/
Widziałam ta stronke fajne zabiegi teraz mam dwie stronki gdzie sa fajne promocje
Dziewczyny zobaczcie sobie
www-e-sale.com.pl
byłam u nich z promocji na zabiegu za 150 zł - nanolift - super zabieg i jakosc zabiegu bardzo wysoka
Napisał(a): iga12 -
Jeśli chodzi o Art Estetica we Wrocławiu to śmiało można tam iść.Ja byłam na zabiegu redukcji tkanki tłuszczowej ...jeśli dobrze pamiętam nazywał się on Exilis . Byłam bardzo zadowolona .Fajny sklep internetowy też mają ,gdzie są super zniżki na zabiegi .
iga12 Jeśli chodzi o Art Estetica we Wrocławiu to śmiało można tam iść.Ja byłam na zabiegu redukcji tkanki tłuszczowej ...jeśli dobrze pamiętam nazywał się on Exilis . Byłam bardzo zadowolona .Fajny sklep internetowy też mają ,gdzie są super zniżki na zabiegi .
Fakt
teraz w marcu widziałam u nich na stronie zniżki na chyba wszystkie zabiegi odchudzające i modelujące,
chyba się zapiszę bo przed wakacjami to już chyba ostatnia chwila :))
tylko ...nie wiem co wybrać ...
polecicie coś?
Art Estetica Wrocław - prośba o opinie
Zgłoś do usunięcia | Link
Znalazłam przed chwilką ciekawą ofertę promocyjną na stronie gabinetu Art Estetica ale nie znam ich , dlatego chciałam spytać o opinie na temat ich usług. Interesuje mnie głównie botox i zabiegi antycellulitowe i modelujące ciało
Czy ktoś korzystał z oferty ich sklepu internetowego z promocjami na zabiegi?