Re: Auto komis Fibak opinie
Napisał(a): Gość -
Ja też kupiłem auto w tym komisie i również polecam tą firmę
Wszystko przebiegło ok
Spoko komis własciciel uczciwy mówi co jest i co było robione w aucie nie narzucają sie jak na innych komisach typu orzeł euro
-car na aleksandrowskiej.gosciu inwestuje w interes teraz sie otworzył na konstantynowskiej auta już nie stoią pod chmurką wszystko zadaszone ogulnie opinia na 5 polecam zainteresowanym
fachowa rzeczowa obsługa duży wybór 7 m-c temu kupiłem tam samochodzik i tak jak zapewniali auto igła ! ogólna ocena 5 Polecam !!
Witam,
Ja też nabyłem auto w tym komisie, minęło już pół roku od tego czasu i wszystko jest tak, jak Panowie zapewniali, ale to już dawne dzieje.
Mojej znajomej ostatnio także poleciłem "AUTO-FIBAK" gdyż mam pozytywną opinię o tym komisie. Od stycznia firma mieści się w Konstantynowie Ł. jest tam jeszcze większy wybór niż na poprzednim miejscu. Na prośbę koleżanki, Panowie pojechali z nią autem do serwisu na sprawdzenie. Po sprawdzeniu transakcja została sfinalizowana. W dalszym ciągu opinia o "AUTO-FIBAK" pozytywna.
Mam nadzieję, że to wpisy kupujących a nie właścicieli salonu, bo bardzo ładnie skomponowane, aż za ładnie.
gość Witam,
Ja też nabyłem auto w tym komisie, minęło już pół roku od tego czasu i wszystko jest tak, jak Panowie zapewniali, ale to już dawne dzieje.
Mojej znajomej ostatnio także poleciłem "AUTO-FIBAK" gdyż mam pozytywną opinię o tym komisie. Od stycznia firma mieści się w Konstantynowie Ł. jest tam jeszcze większy wybór niż na poprzednim miejscu. Na prośbę koleżanki, Panowie pojechali z nią autem do serwisu na sprawdzenie. Po sprawdzeniu transakcja została sfinalizowana. W dalszym ciągu opinia o "AUTO-FIBAK" pozytywna.
... do znajomego serwisu :)
i te same daty jak na innych portalach, hmm podejrzana sprawa
witam, ja kupiłem tam corolkę 1,5 roku temu i wszystko ok. i też wcześniej byłem na sprawdzeniu faktycznie na znajomej stacji, ale znajomej dla mnie :-)
Z czystej ciekawości zadzwoniłem do tego komisu zapytać czy jeśli będę zainteresowany zakupem auta mogę sprawdzić auto w dowolnie wybranym serwisie lub warsztacie i oczywiście nie ma z tym problemu panowie powiedzieli że przyjadą autem pod wskazany adres.
Uprzedzili również że nie pojadą na sprawdzenie auta w drugi koniec kraju.
Jeśli ktoś chce się przekonać niech zadzwoni i zapyta
Auto komis Fibak opinie
Zgłoś do usunięcia | Link
Witam
Właśnie kupiłem swój pierwszy samochód i padło na komis. Chyba dobrze zrobiłem bo moja alfa śmiga jak złoto. Proszę o jakieś porady jak się opiekować tym cackiem. Wiem wiem już że alfy są kapryśne ale może ktoś coś poradzi jak opiekować się 156 jakieś opinie sugestie.
Komis zapewniał że samochodzik żyleta. Na razie wszystko ok. pozdrawiam Arka z komisu.