Reklama

Bardzo ważne przeczytajcie i prześlijcie dalej ten link!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (10)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 755
INTERIA.PL

Re: Bardzo ważne przeczytajcie i prześlijcie dalej ten link!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisał(a): Gość -

Masz rację, przeraziłem się i nie do końca dlatego, że przeczytałem Twój tekst bo zawsze można sobie coś tam zmyślić ale dlatego, że drążyłem temat i przeczytałem więcej na innych stronach, w innych artykułach gdzie np zwierzchnik dr Mikołaja Leszczuka stwierdza z rozbrajającą szczerością bez krzty odpowiedzialności za swoje czyny, że ... - Jesteśmy naukowcami, tworzymy program. To jak zostanie wykorzystany, zależy od użytkownika. Przypominam, że bombę atomową też podobnie tworzono. Strach się bać. Ja już przeżyłem powiedzmy dwie trzecie swojego życia ale co moje dzieci, całe pokolenie młodych ... przerażająca przyszłość. Przeżyłem czas kiedy dumnie wznosiło się rękę z palcami wskazującymi V, były wzniosłe idee, podobno szlachetni ludzie i co nic z tego nie pozostało ... tylko smutek i rozgoryczenie. Tak myślę sobie 15 mld EURO to np 30 wspaniałych stadionów. Mam nadzieję, że Wy młodzi nie poddacie się i będziecie walczyć, ja w duchu jestem nadal młody, będę walczył razem z Wami i może znowu ... V
P.

Re: Bardzo ważne przeczytajcie i prześlijcie dalej ten link!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisał(a): apacz -

Belinea9 http://dydymus.salon24.pl/290956,indect-totalna-inwigilacja-faktem-polska-krajem-pilotazowym

Czy Autor troche aby nie przesadza? Nie znam sie na polityce ale obwinianie p. Tuska o zywnosc modyfikowana genetycznie, odpady radioaktywne itp jest co najmniej dziwne. Jesli Autor pisze takie rzeczy to budzi to pewne watpliwosci co do reszty artykulu.

gość Masz rację, przeraziłem się i nie do końca dlatego, że przeczytałem Twój tekst bo zawsze można sobie coś tam zmyślić ale dlatego, że drążyłem temat i przeczytałem więcej na innych stronach, w innych artykułach gdzie np zwierzchnik dr Mikołaja Leszczuka stwierdza z rozbrajającą szczerością bez krzty odpowiedzialności za swoje czyny, że ... - Jesteśmy naukowcami, tworzymy program. To jak zostanie wykorzystany, zależy od użytkownika. Przypominam, że bombę atomową też podobnie tworzono. Strach się bać. Ja już przeżyłem powiedzmy dwie trzecie swojego życia ale co moje dzieci, całe pokolenie młodych ... przerażająca przyszłość. Przeżyłem czas kiedy dumnie wznosiło się rękę z palcami wskazującymi V, były wzniosłe idee, podobno szlachetni ludzie i co nic z tego nie pozostało ... tylko smutek i rozgoryczenie. Tak myślę sobie 15 mld EURO to np 30 wspaniałych stadionów. Mam nadzieję, że Wy młodzi nie poddacie się i będziecie walczyć, ja w duchu jestem nadal młody, będę walczył razem z Wami i może znowu ... V
P.

TUTAJ ZNAJDZIECIE ODPOWIEDZ NA WSZYSTKIE WASZE PYTANIA : http://video.google.pl/videoplay?docid=-5473024189424637139

Napisał(a): apacz - Sobota, 28 stycznia (08:18)

Belinea9 http://dydymus.salon24.pl/290956,indect-totalna-inwigilacja-faktem-polska-krajem-pilotazowym
Czy Autor troche aby nie przesadza? Nie znam sie na polityce ale obwinianie p. Tuska o zywnosc modyfikowana genetycznie, odpady radioaktywne itp jest co najmniej dziwne. Jesli Autor pisze takie rzeczy to budzi to pewne watpliwosci co do reszty artykulu.
apacz

--->Słuchaj Apacz po pierwsze nie nazywaj Tuska panem, po drugie obudź się z letargu, bo będzie za późno, za dobrze ci w Polsce?? Tuskozaurus nieźle ci namydlił oczy!!

Napisał(a): apacz -

gość Re: Bardzo ważne przeczytajcie i prześlijcie dalej ten link!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisał(a): apacz - Sobota, 28 stycznia (08:18)

apacz

--->Słuchaj Apacz po pierwsze nie nazywaj Tuska panem, po drugie obudź się z letargu, bo będzie za późno, za dobrze ci w Polsce?? Tuskozaurus nieźle ci namydlił oczy!!

Premier Tusk jest doroslym mezszczyzna i jako takiemu nalezy okazywac szacunek niezaleznie od swoich pogladow. Nie jest mi "za dobrze" w Polsce bo jak mi bylo zle to sie spakowalem i poszukalem lepszego zycia gdzie indziej. Nikt ciezki frajeze nie "namydlil mi oczu". Moj post dotyczy tylko posadzania p.Tuska o produkcje tzw. GM food, lub odpadow radioaktywnych. Przeciez to idiotyczne.

Całkowicie się zgadzam z przedmówcą. Trzba patrzeć poltykom na ręcę. Oni mają skłonności wypowiadać się w sprawie mas bez nas...

http://most2001.com/?s=ACTA&search=Search

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Bardzo ważne przeczytajcie i prześlijcie dalej ten link!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!