Reklama

Będzie Oscar dla "W ciemności" Holland? (11)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 1279

Będzie Oscar dla "W ciemności" Holland?

Napisał(a): ameliep -

Jak myślicie, będzie Oscar dla filmu Agnieszki Holland? Ja jeszcze go nie widziałam, więc trudno mi coś powiedzieć, jednak myślę, że na pewno duże znaczenie ma to, że reżyserka jest znana za granicą, że była już nominowana do Oscara i że film jest na podstawie książki Brytyjczyka (dzięki temu nie ryzykujemy, że film jest "tylko dla Polaków").
A ktoś z Was widział już "W ciemności"? Co o nim myślicie?

INTERIA.PL

Re: Będzie Oscar dla "W ciemności" Holland?

Napisał(a): Trendix997 -

świetny film, gorąco polecam.
Jednak czy jest w stanie zdobyć Oscara ? Hmm łatwo nie będzie. Ważne, żeby nie wypadł najgorzej a sama nominacja dla twórcy jest olbrzymim sukcesem :)
Trzymam kciuki.

Napisał(a): Gość -

Myślę, że nie będzie, bo stanie się tak jak z Katyniem A. Wajdy, też był nominowany a nie dostał nic, a jeżeli mam być szczera to Katyń bardziej mi się podobał:)

gość Oskara nie będzie z prostej przyczyny,amerykanie są za głupi zeby zrozumieć ten film.

Nie gościu,poprostu Amerykanie mają po dziurki w nosie polskie filmy wojenne,wcale się im nie dziwię bo i Polakom te wojenne epopeje się przejadły

No cóż...o gustach sie nie rozmawia. Po prostu jeden go ma a inny nie...

gość Film jest nudny, długi, bez akcji, poplątanie z pomieszaniem. Kolejna denna produkcja. Szkoda cokolwiek pisać.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Będzie Oscar dla "W ciemności" Holland?