Reklama

botoks poznan (15)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 534
INTERIA.PL

Re: botoks poznan

Napisał(a): Gość -

hej a ja w Poznaniu na Katowickiej w Exclusive Dental Studio robilam botox zaraz po wybielaniu zebow. Mloda dentystka i ostrzyknela mnie tak rewelacyjnie, ze wroce z pewnoscia.gladka skora na maksa i wszyscy mowia ze wygladam jakos mlodziej i ze chyba wypoczelam;)Polecam

Ja bym się chyba jednak na botoks nie zdecydowała. Jest bardzo dużo fajnych zabiegów przeciwzmarszczkowych i wygładzających twarz. W poznaniu na ul. przemysłowej jest galeria urody La Lumiere, która w swojej ofercie ma np. zabieg przeciwzmarszczkowy Pure collagen velvet face mask, albo Thalgogive firming treatment, który ma silne działanie ujędrniające. Wiadomo, że nie jest to, to samo co botox ale dla mnie znacznie bezpieczniejsze

Na pełen botoks też bym się nie zdecydowała. Ale polecam Ci galerię urody La Lumiere na Przemysłowej, gdzie mają bardzo profesjonalne zabiegi kosmetyczne i upiększające, które wykonują prawdziwe specjalistki. Jest tam taki zabieg na okolicę oczu (botolift natinuel), który daje efekt botoksu, bo preparaty, które do niego stosują, to silne peptydy: m.in: jad żmiji, kurarę (silna trucizna). Te zabiegi żeby dały efekt muszą być seryjne, ale koleżanka miała wory pod oczami i sobie na to poszła, faktycznie efekt jest bardzo widoczny. Ja do nich chodzę na masaże i do fryzjera, też polecam.

hej!
Ja ostatnio korzystalam z zabiegu na usuniecie kurzych łapek! rewelacja polecam Tobie klinike Collagena w Luboniu:)
lekarz strasznie sympatyczny! i przede wszystkim jestem bardzo zadowolona i kazdy mi prawi komplementy:D a ta klinika właśnie specjalizuje się tylko botox i wypelniacz!

Ja ostatnio byłam na konsultacjach (co prawda w trochę innej sprawie) w Warszawie u dr Osucha. Muszę przyznać, że facet zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, przede wszystkim jest konkretny. Po drugie jest bardzo sympatyczny i wyrozumiały dla pacjentek.

Moja koleżanka była ostatnio w tym miejscu http://www.godealla.pl/promocja/poznan/24655/149-zl-zamiast-399-zl-za-redukcje-zmarszczek-toksyna-botulinowa-w-botokstudio i chwaliła sobie tamtejszą obsługę i w ogóle.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: botoks poznan