Reklama

brak ogrzewania suzuki swift 1,0 95 rok (2)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 57

brak ogrzewania suzuki swift 1,0 95 rok

Napisał(a): adi0209 -

Witam,
Mam problem ponieważ moje auto od paru dni zachowuje sie dosyć dziwnie mianowicie:
a) nie odpala można tłumaczyć mrozami ale mam nowy akumulator i to lepszy od starego 40ah 330 rozruch tamten mial 35ah i 280 rozruch nowy pasek klinowy wszystko dopięte na ostatni guzik
na kablach odpali od wszystkiego co ma wyższy prąd rozruchu dodam ze auto pół roku temu mialo wymiane silnika ze względu awari pompy wody sie silnik zajechal ale nie ważne jest "nowy" poziom oleju ok poziom plynu ok lecz lekko zamarza chyba perzy wymianeie dolali wody do plynu.
b) brak ogrzewania w aucie ale co jakiś czas
c) obroty na postoju dochodzą do 3 tyś myśle ze to troche dużo prada ;p
PROSZE O POMOC CO MAM ZROBIĆ LATEM CHCE GO SPRZEDAĆ BO JUŻ NIE MAM NA NIEGO SIŁ!

p.s dodam ze ostatnio mialem wyciek plynu chlodzącego parowalo tak mocno z pod maski ze musialem sie zatrzymać na pol godziny zeby dojechać bezpiecznbie do pracy ale dolalem plynu i nigdzie nie ucieka.
POMOCY!!!

INTERIA.PL

Re: brak ogrzewania suzuki swift 1,0 95 rok

Napisał(a): jareckiINTERIAPL -

a) niesprawna pompa paliwa? jak włączysz zapłon słyszysz pompe?
może przekaźnik paliwowy bądź uwalony bezpiecznik? Kable masy dobrze dokręcone? - sprawdź

b)"brak ogrzewania w aucie ale co jakiś czas" - wnioskuje że nie grzeje jak silnik jest mało obciążony (jazda w trasie bądź na biegu jałowym na postoju?)

uwalony termostat bądź ubytek w płynie chłodniczym

c)nie mam pojęcia :/

Post napisany w niewłaściwym dziale - przeniesiony!

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: brak ogrzewania suzuki swift 1,0 95 rok