Reklama

Buty trekkingowe (29)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 250
INTERIA.PL

Re: Buty trekkingowe

Napisał(a): Gość -

To dobra marka - jedna z lepszych jeśli chodzi o buty trekkingowe. Nie wiem gdzie je widziałeś, ale ze sklepów internetowych to chyba największy wybór tych butów mają na siulagrande - możesz sobie zajrzeć jak coś. Na pewno warto w nie zainwestować.

Nie miałem butów tej marki, więc trudno mi się wypowiadać. Ale jeśli szukasz dobrych butów na zimę, to możesz tez się rozejrzeć za butami taktycznymi/wojskowymi - wytrzymałe i wygodne. Jedne z lepszych teraz to chyba bates - możesz poszukać w necie.

Buty, które zaproponowałeś w swojej wypowiedzi na pewno należą do jednych z lepszych - spokojnie można je kupić. Pozostałe propozycje też są warte uwagi - ważne tylko, żeby sobi8e rozmiar dobrze dobrać i powinno byc wszystko w porządku :)

Rozmiar, w przypadku butów trekkingowych powinien być nieco większy - choćby o tę połówkę - bo w końcu stopa w skarpecie się o nich musi zmieścić :) I nie można zapominać o tym, żeby buty były nieprzemakalne i miały solidną, najlepiej antypoślizgową podeszwę.

Jeżeli chodzi o buty w góry to powiem Ci, że najlepsze są batesy. Idealnie usztywniają kostkę i są antypoślizgowe, no i oczywiście wygodne. Wydaje mi się, że najlepiej je kupować na stronie producenta, czyli bates.pl Przynajmniej będzie wiadomo, że kupujemy oryginalne buty.

Ja w góry łażę w butach marki Salomon (ten model http://www.kupujemy.pl/salomon-explorer-cena-sklep.html ) i polecam każdemu. Buty wygodne, nie obtarły mnie ani razu, nie przemakają, tylko mi jednemu z grupy 10 osób udało się wrócić do pensjonatu w suchych butach, także zdecydowanie mogę polecić i doradzić każdemu.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Buty trekkingowe