Re: Buty trekkingowe
Napisał(a): MerwinCox -
Gość Ja obecnie szukam butów trekkingowych dla siostry. Ona nie chodzi jakoś specjalnie dużo, raczej taka turystka niedzielna;) Swoje udało mi się kupić w bardzo, bardzo okazyjnej cenie, ale już nie mają w sklepie takiej promocji..słyszałam właśnie, że campus ostatnio trochę stracił na jakości tak na butach jak i na plecakach, zdarzyło sie też usłyszeć pozytywnie o ecco..możecie coś więcej powiedzieć?
tak jak wcześniej wypominałem jestem bardzo zadowolony z butów ecco. Zarówno z komfortu noszenia jak i materiałów.
Napisał(a): kosmos09 -
Gość Ja obecnie szukam butów trekkingowych dla siostry. Ona nie chodzi jakoś specjalnie dużo, raczej taka turystka niedzielna;)
Ecco kojarzą mi się z butami miejskimi, nie wiem jak się sprawują ich trekkingi. Sprawdź sobie buty Hi-Tec, którego ktoś wcześniej polecał. Jak kupowałem swoje jakiś czas temu to były w niezłych cenach w porównaniu do innych marek, a teraz powinnaś coś znaleźć na wyprzedażach posezonowych.
Napisał(a): Gość -
Ja od wielu lat jestem wierna ecco, posiadam również inne marki,ale ecco nigdy mnie nie zawiodło. W tym roku na jesien kupiłam jeszcze buty Quechua, cena niska i jak za taka cene buty super.
Gość Ja od wielu lat jestem wierna ecco, posiadam również inne marki,ale ecco nigdy mnie nie zawiodło. W tym roku na jesien kupiłam jeszcze buty Quechua, cena niska i jak za taka cene buty super.
masz racje jak kupisz sobie choć jedną parę ecco to póżniej wracasz do tej firmy. Ja swoje ostatnie nie mogłem zniszczyć :) miałem je z 5 lat. W mieście się w nich wygodnie chodziło, tak jak byś miał kapcie na stopach. Komfort pierwsza klasa. Teraz jestem ciekaw czy tak długo będą mi też usłużyły górskie.
Napisał(a): MerwinCox -
Jeśli chodzi o jakieś promocje to ja ostatnio widziałem wyprzedaże w ecco do 30%. Mają dosyć duży wybór butów trekkingowych więc napewno coś znajdziecie.
Owszem w Ecco są :) sam ostatnio widziałem. No i cena po promocji też jest całkiem przyzwoita :)
Na lato miałem La Sportive Sandstone, są w dobrej cenie, mają niezłą podeszwę, mogłyby być bardziej stabilne chociaż po krótkich butach lepiej nie spodziewać się nic lepszego...
Na zimę mega butami do łażenia po górach są Zamberlany Expert Plus - drogie, chociaż w tej cenie, buty podobne do La Sportivy Nepal... Jest w czym chodzić:)
obie pary kupione tu:
www.wildsports.pl
Napisał(a): greenplanet -
Rozglądam się ostatnio nad trekkingami na ten sezon i widziałam Zamberlany, rzeczywiście trochę kosztują. Myślałam że jest niewiele modeli damskich w sklepach, ale okazało się że jest w czym wybierać W końcu kupiłam Hi-Tec'a na vibramie. Fajnie wyglądają :-)
Zgłoś do usunięcia | Link
Ecco to solidna firma.
Tylko zastanawiam sie czy pomimo tego, że jest niedzielna turystką nie powinna jednak zainwestowac chocby w goretex. Zaplaci ciut więcej, ale but jest wytrzymalszy i cieplejszy. Mozna oszczedzać na spodniach, bieliźnie, ale nigdy na butach, ale to moje tylko zdanie :)