Re: Byliście na protestach przeciw ACTA?
Napisał(a): Gość -
Ej trzeba było urwać się z pracy!
Witam
ja bylem, prosto z pracy pojechałem na rynek
wspaniale, ze tyle osob moze sie czasem zjednoczyc w takiej slusznej sprawie.
moze troche zbyt pogodne nastroje były u niektorych, zwazywszy na to jak powazna sytuacja jest i momentami bylo troche jak na pochodzie w juwenalia
Konieczna jest kolejna manifestacja zeby sprawa nie ucichla bo to najgorsze co mogloby sie stac w tym momencie
pozdrawiam
g.p.
Napisał(a): Trendix997 -
Byłem i powiem, że zobaczyłem dantejskie sceny z udziałem narodowościowców! ...
Napisał(a): leszek123 -
Dołącz do innych:
https://secure.avaaz.org/en/eu_save_the_internet_spread/
KŁAMSTWO W rozmowie z "Codzienną" Christian Engstroem, szwedzki europoseł z Partii Piratów mówi wprost: - Żaden kraj UE na razie nie podpisał ACTA. Jeśli minister Boni tak twierdzi, kłamie. Wszystkie kraje, które uczestniczyły w negocjacjach mają czas na podpis do 31 marca 2013 roku. Podpisać jednak nie muszą. Wystarczy powiedzieć "nie" - dodaje. ustawa z dnia 14 marca 2003 r. o referendum ogólnokrajowym (Dz.U. z 2003 r. Nr 57, poz. 507). Rozdział 8, Art. 63. 1. Sejm może postanowić o poddaniu określonej sprawy pod REFERENDUM z INICJATYWY OBYWATELI, którzy dla swojego wniosku uzyskają poparcie co najmniej 500 000 osób mających prawo udziału w referendum. A więc zbieramy podpisy pod referendum. To MY zadecydujemy o ACTA a nie rząd. WKLEJAJCIE TO GDZIE SIĘ DA
Ja nie byłam ale fajnie się to oglądało nie znosze tego acta -.-"
alien Kto z was był protestować przeciw ACTA? Widziałem w necie jakieś newsy z protestów, ale wolałbym poznać jakieś opinie ludzi, którzy naprawdę na nich byli... Sam miałem iść 25go na protest w Krakowie, ale musiałem zostać dłużej w pracy :-/
Nic nie straciłeś. Więcej dobrego zrbiłeś w pracy niż szwendając sie po ulicach w otoczeniu osób, które dokładnie nie wiedzą o co biega. Idą inni to oni też. Ja również wybrałem pracę, mam taka, która sprawia mi satysfakcję. Korzystam z internetu ale nie wypełnia i nie zastępuje mi świata realnego. Zakres i sposób w jaki korzystam nie zburzy przyjęcie lub nie przyjęcie ACTA. Pozdrawiam
Andrzej
gość KŁAMSTWO W rozmowie z "Codzienną" Christian Engstroem, szwedzki europoseł z Partii Piratów mówi wprost: - Żaden kraj UE na razie nie podpisał ACTA. Jeśli minister Boni tak twierdzi, kłamie. Wszystkie kraje, które uczestniczyły w negocjacjach mają czas na podpis do 31 marca 2013 roku. Podpisać jednak nie muszą. Wystarczy powiedzieć "nie" - dodaje. ustawa z dnia 14 marca 2003 r. o referendum ogólnokrajowym (Dz.U. z 2003 r. Nr 57, poz. 507). Rozdział 8, Art. 63. 1. Sejm może postanowić o poddaniu określonej sprawy pod REFERENDUM z INICJATYWY OBYWATELI, którzy dla swojego wniosku uzyskają poparcie co najmniej 500 000 osób mających prawo udziału w referendum. A więc zbieramy podpisy pod referendum. To MY zadecydujemy o ACTA a nie rząd. WKLEJAJCIE TO GDZIE SIĘ DA
KŁAMSTWO W rozmowie z "Codzienną" Christian Engstroem, szwedzki europoseł z Partii Piratów mówi wprost: - Żaden kraj UE na razie nie podpisał ACTA. Jeśli minister Boni tak twierdzi, kłamie. Wszystkie kraje, które uczestniczyły w negocjacjach mają czas na podpis do 31 marca 2013 roku. Podpisać jednak nie muszą. Wystarczy powiedzieć "nie" - dodaje. ustawa z dnia 14 marca 2003 r. o referendum ogólnokrajowym (Dz.U. z 2003 r. Nr 57, poz. 507). Rozdział 8, Art. 63. 1. Sejm może postanowić o poddaniu określonej sprawy pod REFERENDUM z INICJATYWY OBYWATELI, którzy dla swojego wniosku uzyskają poparcie co najmniej 500 000 osób mających prawo udziału w referendum. A więc zbieramy podpisy pod referendum. To MY zadecydujemy o ACTA a nie rząd. WKLEJAJCIE TO GDZIE SIĘ DAKŁAMSTWO W rozmowie z "Codzienną" Christian Engstroem, szwedzki europoseł z Partii Piratów mówi wprost: - Żaden kraj UE na razie nie podpisał ACTA. Jeśli minister Boni tak twierdzi, kłamie. Wszystkie kraje, które uczestniczyły w negocjacjach mają czas na podpis do 31 marca 2013 roku. Podpisać jednak nie muszą. Wystarczy powiedzieć "nie" - dodaje. ustawa z dnia 14 marca 2003 r. o referendum ogólnokrajowym (Dz.U. z 2003 r. Nr 57, poz. 507). Rozdział 8, Art. 63. 1. Sejm może postanowić o poddaniu określonej sprawy pod REFERENDUM z INICJATYWY OBYWATELI, którzy dla swojego wniosku uzyskają poparcie co najmniej 500 000 osób mających prawo udziału w referendum. A więc zbieramy podpisy pod referendum. To MY zadecydujemy o ACTA a nie rząd. WKLEJAJCIE TO GDZIE SIĘ DAKŁAMSTWO W rozmowie z "Codzienną" Christian Engstroem, szwedzki europoseł z Partii Piratów mówi wprost: - Żaden kraj UE na razie nie podpisał ACTA. Jeśli minister Boni tak twierdzi, kłamie. Wszystkie kraje, które uczestniczyły w negocjacjach mają czas na podpis do 31 marca 2013 roku. Podpisać jednak nie muszą. Wystarczy powiedzieć "nie" - dodaje. ustawa z dnia 14 marca 2003 r. o referendum ogólnokrajowym (Dz.U. z 2003 r. Nr 57, poz. 507). Rozdział 8, Art. 63. 1. Sejm może postanowić o poddaniu określonej sprawy pod REFERENDUM z INICJATYWY OBYWATELI, którzy dla swojego wniosku uzyskają poparcie co najmniej 500 000 osób mających prawo udziału w referendum. A więc zbieramy podpisy pod referendum. To MY zadecydujemy o ACTA a nie rząd. WKLEJAJCIE TO GDZIE SIĘ DAKŁAMSTWO W rozmowie z "Codzienną" Christian Engstroem, szwedzki europoseł z Partii Piratów mówi wprost: - Żaden kraj UE na razie nie podpisał ACTA. Jeśli minister Boni tak twierdzi, kłamie. Wszystkie kraje, które uczestniczyły w negocjacjach mają czas na podpis do 31 marca 2013 roku. Podpisać jednak nie muszą. Wystarczy powiedzieć "nie" - dodaje. ustawa z dnia 14 marca 2003 r. o referendum ogólnokrajowym (Dz.U. z 2003 r. Nr 57, poz. 507). Rozdział 8, Art. 63. 1. Sejm może postanowić o poddaniu określonej sprawy pod REFERENDUM z INICJATYWY OBYWATELI, którzy dla swojego wniosku uzyskają poparcie co najmniej 500 000 osób mających prawo udziału w referendum. A więc zbieramy podpisy pod referendum. To MY zadecydujemy o ACTA a nie rząd. WKLEJAJCIE TO GDZIE SIĘ DAKŁAMSTWO W rozmowie z "Codzienną"KŁAMSTWO W rozmowie z "Codzienną" Christian Engstroem, szwedzki europoseł z Partii Piratów mówi wprost: - Żaden kraj UE na razie nie podpisał ACTA. Jeśli minister Boni tak twierdzi, kłamie. Wszystkie kraje, które uczestniczyły w negocjacjach mają czas na podpis do 31 marca 2013 roku. Podpisać jednak nie muszą. Wystarczy powiedzieć "nie" - dodaje. ustawa z dnia 14 marca 2003 r. o referendum ogólnokrajowym (Dz.U. z 2003 r. Nr 57, poz. 507). Rozdział 8, Art. 63. 1. Sejm może postanowić o poddaniu określonej sprawy pod REFERENDUM z INICJATYWY OBYWATELI, którzy dla swojego wniosku uzyskają poparcie co najmniej 500 000 osób mających prawo udziału w referendum. A więc zbieramy podpisy pod referendum. To MY zadecydujemy o ACTA a nie rząd. WKLEJAJCIE TO GDZIE SIĘ DA Christian Engstroem, szwedzki europoseł z Partii Piratów mówi wprost: - Żaden kraj UE KŁAMSTWO W rozmowie z "Codzienną" Christian E
Napisał(a): PiotrBezPrzesady -
bezprzesady.pl/aktualnosci/ przeciw-acta-poznan-filmy - to krótkie filmiki które zrobiłem z Poznania. Miałem też okazję na chwilę zabrać głos podczas protestu. Protest zakończył się na Placu Wolności. ale kilkaset osób namówionych przez małą grupkę nawoływaczy w szalikach zadymiarzy dało się wmanewrować w rozrubę pod biurem PO w Poznaniu. Trzeba walczyć z rządem ale metodami prawnymi nie chuligańskimi. Moim zdaniem rząd stracił zaufanie społeczne czynem z ACTA i powinien się podać do dymisji. CAŁY. Jak powiedział Tomaszewski: kilku-dzięsięciu facetów gra na nosie 40 milionom... I to jest bolesna PRawda!
Byliście na protestach przeciw ACTA?
Zgłoś do usunięcia | Link
Kto z was był protestować przeciw ACTA? Widziałem w necie jakieś newsy z protestów, ale wolałbym poznać jakieś opinie ludzi, którzy naprawdę na nich byli... Sam miałem iść 25go na protest w Krakowie, ale musiałem zostać dłużej w pracy :-/