Re: Byliście na protestach przeciw ACTA?
Napisał(a): Abdank -
W moim kraju najskuteczniejszy protest odbył się w necie - pisma do kongresmenów i senatorów. Pod takim protestem się podpisałem.
Napisał(a): Gość -
Ja protestuje na necie cały czas. Niestety zdrowie nie pozwala mi protestować na -15 stopniowym mrozie.
Zachęcam natomiast do zaznajomienia się z programem sympatycznie nazwanej
Partii Piratów
(demokracja bezpośrednia i demokracja płynna; liquid democracy)
Myślmy przyszłościowo. Wolność internetu i bezpieczeństwo danych osobowych przede wszystkim.
byłem ;) i to jak! :lol: ale teraz zagłosujcie na ojczaszka rydzia ;) jest wart tego ;P
skubaniec ;p i naprawdę już nie ma za wiele obszaru...
tak z póltora miliona przynajmniej - żeby Tuskowi wyszły gały <wychodzą! hehe!>
w sumie dlaczego nie dac naszym fajnym babciom i dzoadkom umrzeć, jak chcą?
całujmy mohery z:D
a w tym tvTrwam wcale tak źle nie gadają - słuchajcie, najpierw wolność, potem podziały!
hej, dziś Tusek spłodził Akt Fiskalny > bedziemy bulić jak cholera na resztę Reichu...
dżajf, salsa, tango - zjesz ze mną mango? ;) dziewczyny zapra na winko - 8. mar :P
gość byłem ;) i to jak! :lol: ale teraz zagłosujcie na ojczaszka rydzia ;) jest wart tego ;P
skubaniec ;p i naprawdę już nie ma za wiele obszaru...
tak z póltora miliona przynajmniej - żeby Tuskowi wyszły gały <wychodzą! hehe!>
w sumie dlaczego nie dac naszym fajnym babciom i dzoadkom umrzeć, jak chcą?
całujmy mohery z:D
a w tym tvTrwam wcale tak źle nie gadają - słuchajcie, najpierw wolność, potem podziały!
hej, dziś Tusek spłodził Akt Fiskalny > bedziemy bulić jak cholera na resztę Reichu...
dżajf, salsa, tango - zjesz ze mną mango? ;) dziewczyny zapra na winko - 8. mar :P
dojdziemy do 5 milinów - uha uha
Byłem, trzeba umieć przekuć słowa w czyny.
http://www.maticom.eu
Zgłoś do usunięcia | Link
UWAGA UWAGA! Zapraszam do przyłączania się do Ogólnoeuropejskiego Protestu przeciwko ACTA!
Jeśli chcemy coś zmienić to zacznijmy się domagać zmiany! Wszyscy są rozgoryczeni rządem, więc chodźcie z nami na protesty - to teraz jedno z poważniejszych narzędzi nacisku, bo jak widać - rząd nas nie słucha. Mam prośbę do starszych osób: przyłączcie się! To nieprawda że ACTA to tylko sprawa internetu i że młodzi krzyczą bo chcą kraść "własność intelektualną". ACTA to jest sprawa patentów i oddawania za nie pieniędzy do Ameryki, - to droższe leki, żywność, części samochodowe. Młodzi protestują bo czują się sprzedani! Ale to dotyczy nas wszystkich, więc dołączajcie się niezależnie od wieku - tylko wspólnie możemy zrobić coś z tym bajzlem.
W najbliższą sobotę (11.luty) cała Europa protestuje przeciw ACTA. W Polsce też się wiele miast dołącza:
Warszawa : www.facebook.com/events/123234047799227/
Wroclaw : www.facebook.com/events/289017024486218/
Kraków : www.facebook.com/events/215317315225357/
Katowice : www.facebook.com/events/174724099301513/
Leszno : www.facebook.com/events/335762799789364/
Lublin: www.facebook.com/events/244180135663581/
Poznan : www.facebook.com/events/308222379225477/
Radom : www.facebook.com/events/349957518356918/
Szczecin : www.facebook.com/events/324226357616024/
Dołączajcie i przekazujcie tą wiadomość dalej!