Reklama

Chcę poznać Pana do pogaduszek wieczornych!! (18)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 311

Chcę poznać Pana do pogaduszek wieczornych!!

Napisał(a): Gość -

Chciała bym poznać faceta miłego,życzliwego,szczerego,z humorem i bardzo energicznego z Wrocławia lub okolic. Wiek tego Pana do 40 lat,gdyż uwielbiam młodych facetów. Jestem osobą z humorem,lubię imprezy i jestem bardzo rozmowna. Tak naprawdę szukam faceta do wieczornych pogaduszek,bo seks na tak dużej odległości jaka by nas dzieliła jest niemożliwy.Zapraszam do nawiązania kontaktu,o ile ktoś ma ochotę.

INTERIA.PL

Re: Chcę poznać Pana do pogaduszek wieczornych!!

Witam przeczytałem twoje ogłoszenie i jestem zainteresowany znajomością na miłe spędzenie czasu we dwoję na pogaduszkach,mam 40 lat i jestem średniego zrostu ,mieszkam w Oleśnicy.Proszę o szybką odpowiedz na mojego e-maila:pot1970@interia.pl,Pozdrawiam.

Re: Chcę poznać Pana do pogaduszek wieczornych!!

emilka450 Chciała bym poznać faceta miłego,życzliwego,szczerego,z humorem i bardzo energicznego z Wrocławia lub okolic. Wiek tego Pana do 40 lat,gdyż uwielbiam młodych facetów. Jestem osobą z humorem,lubię imprezy i jestem bardzo rozmowna. Tak naprawdę szukam faceta do wieczornych pogaduszek,bo seks na tak dużej odległości jaka by nas dzieliła jest niemożliwy.Zapraszam do nawiązania kontaktu,o ile ktoś ma ochotę.

Wiek 58 i poznam Pana do 40 lat. To o czym ty chcesz z nim rozmawiać ?
A o czym chciałabyś rozmawiać, pomijając już całkowicie różnicę wieku, masz jakież zainteresowania, jakieś szczególne hobby ? no bo o pogodzie można kilka zdań wymienić, ale na pogaduszkę to trochę za mało.
Cytat - " Jestem osobą z humorem,lubię imprezy i jestem bardzo rozmowna" - na czym ten humor polega ? lubisz opowiadać kawały, żarty, wice ? czy może lubisz słuchać dowcipów ? ale wtedy osoba pisząca ci je nie będzie pewna czy one cie bawią, nawet czy zrozumiałaś.
A z imprezami to jak ? sex na odległość nie ten tego, a imprezy mają być wspólne czy, czy może będziesz bawiła respondenta opowieściami o przeżytej imprezie.

Chociaż tak się zastanawiam, mam 54 lata i chyba jestem dla ciebie za stary.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Chcę poznać Pana do pogaduszek wieczornych!!