Reklama

Chory człowiek bez renty i bez pracy (32)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 293

Re: Chory człowiek bez renty i bez pracy

Napisał(a): 515213 -

jeżeli tak jest, to należy takiemu człowiekowi pomódz żeby nie było za późno.Nie wiem gdzie on mieszka, ani jaka to jest choroba. Zobaczcie co się stało z Violettą Vilas. Ok roku wstecz TVN informował w swoim programie UWAGA o sytuacji w jakiej sie znalażła Pani Violetta, i na tym koniec. Żadnej pomocy. Kto ogladał jej ostatni wywiad to wie, że ta osoba byłą zdrowa na umysle. Przeliczyła sie z swimi możliwościami. Jej dobroć, szczerość i wiele innych cech jej osobości nie pozwoliły jej obojętnie przejść obok zwierzaczka który takiej pomocy potrzebował. A może właśnie jakaś fundacja która powstała by przy udziale TVN pomogła by jej sprostac tym problemom. Kobeta zmarła z biedy. Ktoś powinien za to beknąć. Sa materiały filmowe a więc są dowody, że w wyniku zaniechania doprowadzono do głodowej smierci.

INTERIA.PL

Re: Chory człowiek bez renty i bez pracy

Napisał(a): Gość -

Nazywam sie MARIUSZ ŚMIARKOWSKI SKOMBINOWALEM SE RENTE NA ODZIALE PSYCHIATRYCZNYM A JESTEMM ZDROWY ALE MAM RENTY 560ZL I MAM NA FAJKI PIWO I MOGE SE ZASZALEC MIESZKAM W LOMŻY NA UL.SLOWACKIEGO 6/57 KTO CHCE RENTE MOGIE POMOC ZALATWIC TELE.KOM.500894042

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Chory człowiek bez renty i bez pracy