Re: Co lubicie przegryzać w wolnym czasie?
Napisał(a): Gość -
Orzeszki arachidowe zmieszane z rodzynkami - taka słodko-kwaśna przekąska lub suszona żurawina
krojona marchew w plastry, jabłko krojone na plastry, pomidor, świeży ogórek, gruntowy, różne orzechy, pestki dyni, słonecznika, rodzynki, żórawina, popcorn, paluszki krabowe, które sama smażę. Czasem czarne oliwki+ ser pleśniowy z lampką wina :)))
Migdały prażone, pistacje a najbardziej seler naciowy. Nawet podczas jazdy samochodem podjadam kawałki:)
a u mnie mało dietetycznie bardzo kalorycznie ale za to smacznie ;D ciabatta pokrojona w spore kromeczki polana masłem czosnkowym ( topie w mikrofali masło rozgniecione ząbki czosnku i ulubione przyprawy ) na to drobno pokrojony wędzony boczek i żółty ser do tostów całość zapieczona w piekarniku :D mój jesienny poprawiacz nastroju polecam ...
Ja jak już mam podgryść coś od czsu do czasu to juz porządnie kawałek sernika własej roboty lub ciasta rafaello :) do kawki najbardziej smakuje, Rzadko mam czas coś przekasi bo mam córcie roczna wiec jak juz mam chwilke raz w tygodniu gdy córcia na spacerze z meżem to własnie takie lubie przegryzki :) Pozdrawiam :)
Paluszki słone, z sezamem i z makiem. O dziwo, nawet ostatnio polubiłam czekoladowe. Ale właściwie tylko jednej firmy - Beer Fingers.
U mnie to cała plejada słodkie słone.....począwszy od serów pleśniowych,wędzonych do orzechów różnego rodzaju po owoce i warzywa.Sami też suszymy różnego rodzaju kiełbasy cienkie i dojrzewające.
Owoce, owoce, owoce. Chociaż dobrego ciacha też nie potrafię sobie odmówić :)
nigdy nic nie przegryzam w wolnym czasie. Po prostu, jak nie jestem głodna to nie jem. Uważam, ze takie podgryzanie nie jest właściwe dla organizmu.
Co lubicie przegryzać w wolnym czasie?
Zgłoś do usunięcia | Link
Dziewczyny, co lubicie podjadać w wolnym czasie? Paluszki, chipsy, czy coś bardziej dietetycznego, jak np. marchewkę? Ja mam swój ulubiony rodzaj paluszków. Jestem ciekawa Waszych upodobań w tym względzie.:) A może coś własnoręcznie przygotowujecie do podgryzania?