Reklama

Co poprawić na Interia360.pl (65)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 1394

Co poprawić na Interia360.pl

Napisał(a): dhPaulus -

Witam, przechodząc z XXX do portalu Interia360.pl miałem nadzieję, że lepiej będę się czuł. Wysłałem mejla do Pani Magdy Głowały to, co wg mnie jest złego w Interia360.pl.
Oto lista rzeczy, jaka wg mnie jest źle wykonana lub wogóle nie wykonana na Interia360.pl:

1. proszę o opisanie dokładnie tego, jak należy pisać do Waszego portalu
2. W zakładce O NAS najlepiej zrobić listę osób odpowiedzialnych za serwis Interia360.pl?
3. Stworzyć coś takiego jak Redaktor Dyżurny, najlepiej z livechatem.
4. NAJWAŻNIEJSZE: UKRÓCIĆ CZAS OCZEKIWANIA NA AKCEPTACJE TEKSTU

Czy coś jeszcze?

INTERIA.PL

Re: Co poprawić na Interia360.pl

Napisał(a): QurdeBalans -

dhPaulus Witam, przechodząc z XXX do portalu Interia360.pl miałem nadzieję, że lepiej będę się czuł. Wysłałem mejla do Pani Magdy Głowały to, co wg mnie jest złego w Interia360.pl.
Oto lista rzeczy, jaka wg mnie jest źle wykonana lub wogóle nie wykonana na Interia360.pl:

1. proszę o opisanie dokładnie tego, jak należy pisać do Waszego portalu
2. W zakładce O NAS najlepiej zrobić listę osób odpowiedzialnych za serwis Interia360.pl?
3. Stworzyć coś takiego jak Redaktor Dyżurny, najlepiej z livechatem.
4. NAJWAŻNIEJSZE: UKRÓCIĆ CZAS OCZEKIWANIA NA AKCEPTACJE TEKSTU

Czy coś jeszcze?

To jest niemiecki portal i nie zależy im na zmianach i udogodnieniach dla autorów i czytelników. Im zależy, żeby pokazać jakimi prymitywami jesteśmy. Dali nam za darmo portal do swobodnego wyrażania opinii, a my co tu robimy? Ano jeb... się wzajemnie jak się tylko da. Ma się często wrażenie, że jedyną motywacją paru dyżurnych chamów, jest gnębienie wszystkich za wszystko. Aby tylko był to rodak.
To coś jak kapo w II w.ś, Wiadomo, że najlepszymi byli prości, prymitywni polaczkowie. Wreszcie mogli poczuć się kimś ważnym, kimś, kto ma władzę na innymi. Jeden ruch palcem i delikwent lądował w piecu. Nikt nie był taki gorliwy w udupianiu rodaków jak takie prostki. Teraz mamy inne czasy ale takich internetowych KAPO nadal pełno.
Jak się czyta kitka, Rolinsa, Daniela i paru innych, to ma się nieodparte wrażenie, że ich jedynym celem życia jest udupianie rodaków. Wyłącznym celem. To im, miernotom życiowym, sprawia jakąś sadystyczną radość. Dalibyśmy takim władzę, to błyskawicznie przepuściliby większość rodaków przez komin.

Napisał(a): Gość -

Na zawodowej Interii pojawił się program Ding, który ewidencjonuje wszystkie komentarze napisane przez każdego użytkownika.
Wojskowa technologia ewidencjonująca każde dotknięcie klawisza i przypisująca je obywatelowi, który dokonał wpisu, albo kliknięcia została udostępniona cywilom.
Po tym jak ukradły ją WikiLeaksy i wywiad Iranu nie ma sensu udawać, że ona nie istnieje.
Sprawdźcie sami, jak pięknie szpieguje program Ding:)

Adam Jezierski

Jest jeszcze program Dong, najlepszy z najlepszych - ewidencjonuje nie tylko dotknięcia klawiszy, ale także myśli siedzącego przed komputerem.
Jeśli siedzący przy kompie nie myśli, to ewidencjonuje myśli najbliższego człowieka, w jego otoczeniu.
Ale ten program ma tylko Adam Jezierski :-)

Rollins

Napisał(a): Fakir -

Co poprawić?

1. Dać moderatorów z prawdziwego zdarzenia.
Ja jestem za tym, żeby na Interii360 było więcej takich modów z jajami jak Jaro, który właśnie popisowo (po ostrzeżeniu) zamknął wątek "kultura komentarzy" i możliwość notorycznego obrażania w dyskusji przez ANONIMOWYCH komentatorów.

2. Pokazać dziennikarzom obywatelskim czym i jak się powinni zajmować.
Ludzie powinni wiedzieć kto tu rządzi :)
Bynajmniej nie są to na forum dziennikarze obywatelscy, którzy zamiast pisać dobre teksty trwonią energię na żałosne roszczenia wobec portalu, przepychanki i ustawki między sobą i komentatorami.

Fakir Co poprawić?

1. Dać moderatorów z prawdziwego zdarzenia.
Ja jestem za tym, żeby na Interii360 było więcej takich modów z jajami jak Jaro, który właśnie popisowo (po ostrzeżeniu) zamknął wątek "kultura komentarzy" i możliwość notorycznego obrażania w dyskusji przez ANONIMOWYCH komentatorów.

2. Pokazać dziennikarzom obywatelskim czym i jak się powinni zajmować.
Ludzie powinni wiedzieć kto tu rządzi :)
Bynajmniej nie są to na forum dziennikarze obywatelscy, którzy zamiast pisać dobre teksty trwonią energię na żałosne roszczenia wobec portalu, przepychanki i ustawki między sobą i komentatorami.

Jaro bohaterem? Zamknął, bo obraził się na mnie, jak mu zwróciłam uwagę, że od kilku godzin zgłaszam post do usunięcia i guzik go to obchodzi. Dobry mod już dawno powinien zamknąć ten wątek. Dlaczego dopiero po klapsie od dziewczyny?

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Co poprawić na Interia360.pl