Reklama

Co robić, gdy mąż się obrazi ?? (25)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 419

Co robić, gdy mąż się obrazi ??

Napisał(a): Gość -

W niedzielę obraził się i do dzisiaj traktuje mnie obojętnie. Podejrzewam, że będzie to trwało dłużej, bo już nie pierwszy raz tak się zdarza. Może powiedziałam mu kilka słów za dużo, ale przeprosiłam go, lecz moje przeprosiny na niego nie działają. Jest zły i prawie się do mnie nie odzywa. Nie wiem co robić, bo nie lubię niewyjaśnionych sytuacji. Czekać, aż samo mu przejdzie, ale jak długo mam tak czekać??

Re: Co robić, gdy mąż się obrazi ??

Majeczka7812 W niedzielę obraził się i do dzisiaj traktuje mnie obojętnie. Podejrzewam, że będzie to trwało dłużej, bo już nie pierwszy raz tak się zdarza. Może powiedziałam mu kilka słów za dużo, ale przeprosiłam go, lecz moje przeprosiny na niego nie działają. Jest zły i prawie się do mnie nie odzywa. Nie wiem co robić, bo nie lubię niewyjaśnionych sytuacji. Czekać, aż samo mu przejdzie, ale jak długo mam tak czekać??

Zachowanie męża może być uzasadnione, choć nie musi, aby więcej doradzić, musiałabyś więcej napisać o okolicznościach sytuacji po której się obraził i jakich słów użyłaś.

Brenan

Napisał(a): -

Czekać aż mu przejdzie .
Mój jak się na mnie obrazi to i dwa tygodnie ze mną nie gada .Tylko służbowo .
Ale przynajmniej jest cisza i spokój w domu .;)))))

Ja jestem osobą wrażliwą i obrażanie się męża bardzo mnie rani. On wie o tym, bo już wiele razy mu to mówiłam, lecz nie przejmuje się moimi uczuciami. Jak się obrazi to już koniec, mógłby tak nawet miesiąc się nie odzywać. Zawsze to ja pierwsza nie wytrzymywałam i robiłam pierwszy krok. Męczą mnie takie ciche dni. Czasami to już nawet spać nie mogę z tego wszystkiego i bardzo się denerwuję, bo wydaje mi się że on już tak zawsze będzie się zachowywał. Co zrobić, aby on w końcu zauważył, że mnie zranił i żeby więcej się nie obrażał?

Nic na to nie poradzisz. On najwidoczniej już tak ma. Najlepiej nie zwracaj na to uwagi i zachowuj się w miarę normalnie. Jak zobaczy że jego fochy na Ciebie nie działają to może zacznie się trochę inaczej zachowywać. Ale za wiele nie oczekuj jeżeli on ma taki charakter.

Majeczka7812 Ja jestem osobą wrażliwą i obrażanie się męża bardzo mnie rani. On wie o tym, bo już wiele razy mu to mówiłam, lecz nie przejmuje się moimi uczuciami. Jak się obrazi to już koniec, mógłby tak nawet miesiąc się nie odzywać. Zawsze to ja pierwsza nie wytrzymywałam i robiłam pierwszy krok. Męczą mnie takie ciche dni. Czasami to już nawet spać nie mogę z tego wszystkiego i bardzo się denerwuję, bo wydaje mi się że on już tak zawsze będzie się zachowywał. Co zrobić, aby on w końcu zauważył, że mnie zranił i żeby więcej się nie obrażał?

Przecież on doskonale wie,ze Ciebie rani. Skoro przeprosiłaś ,to powinno wystarczyć. Wyjdź sobie gdzieś, na zakupy , do knajpy.Może wtedy zatęskni.

literaM

Majeczka7812 Ja jestem osobą wrażliwą i obrażanie się męża bardzo mnie rani. On wie o tym, bo już wiele razy mu to mówiłam, lecz nie przejmuje się moimi uczuciami. Jak się obrazi to już koniec, mógłby tak nawet miesiąc się nie odzywać. Zawsze to ja pierwsza nie wytrzymywałam i robiłam pierwszy krok. Męczą mnie takie ciche dni. Czasami to już nawet spać nie mogę z tego wszystkiego i bardzo się denerwuję, bo wydaje mi się że on już tak zawsze będzie się zachowywał. Co zrobić, aby on w końcu zauważył, że mnie zranił i żeby więcej się nie obrażał?

Przecież on doskonale wie,ze Ciebie rani. Skoro przeprosiłaś ,to powinno wystarczyć. Wyjdź sobie gdzieś, na zakupy , do knajpy.Może wtedy zatęskni.

On raczej nie zatęskni, ponieważ nie ma go cały dzień w domu. Późno z pracy wraca, więc nawet nie nie mam jak mu pokazać, że nie przejmuję się jego fochami i wychodzę gdzieś wieczorem. Czy jest jakiś sposób na zapracowanego męża, aby mnie zauważył i właśnie ... zatęsknił ???

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Co robić, gdy mąż się obrazi ??