Re: Co robicie podczas przerwy na reklamy?
Napisał(a): Gość -
idę do toalety
Robie "coś śmiesznego do picia"
(..)
czasem robię sobie papu dość szybko
Napisał(a): veryAnka -
To zależy od reklamy. Jak jest beznadziejna, to skaczę po kanałach, żeby zabić czas. Jeżeli fajna jak np. ta DHL http://www.youtube.com/watch?v=SuUQRm4HnJQ - siedzę i cieszę oko i ucho, bo dali fajną muzyczkę
Napisał(a): Augur -
Witam!
Ja po prostu nie oglądam filmów na programach z reklamami, szczególnie gdy emutują tzw HITY. Przyczyna jest prosta, w dzisiejszych czasah szybkiego internetu, mogę mieć każdy film na jaki przyjdzie mi ochota w 20min, w dobrej jakości i bez reklam. Ponadto filmy z reklamami trwają o conajmniej pół godziny dłóżej, nie mam na to czasu. To ja decyduję co oglądam i kiedy oglądam, nie telewizja.
Pozdrawiam
Ja na szczeście jak oglądam filmy na HBO, głównie moje ulubione seriale nie musze sie stresowac tym że nagle jakaś reklama przerwie film. I tak w sumie powinno własnie byc.
Zależy. Niekiedy szukam czegoś na innych kanałach, gorzej jak tam też są reklamy. Ale reklamy np. w przerwie superbowl oglądałam na yt, bo były ciekawe :)
czasem przerzucam po kanałach a czasem wychodze cos zrobic do picia lub jedzenia
Napisał(a): karolineqq -
toaleta, jedzenie, szybkie ogarnięcie przestrzeni
Zgłoś do usunięcia | Link
Idę zrobić herbatę, kanapkę, jak już nie mam nic innego do zrobienia wtedy ściszam głos i czekam aż się reklamy skończą.