Re: Co sądzicie o muzyce disco polo & dance
Napisał(a): messi1 -
W sumie nie ma co pisać.Obydwa gatunki są dobre.
Napisał(a): Michal24 -
zgadzam się z tobą i pozdrawiam i czekam na więcej waszych wpisów w tym właśnie temacie pozdro dla was
Napisał(a): MarcJ -
Muzyka disco polo była, jest i będzie. W różnych językach nawet zrymowana. Takie przeboje jak Mr.President - Coco Jumbo to też disco polo, lecz nie po Polsku.
Napisał(a): OCZKOBEAT -
Muzyka disco polo i dance jest super, poza kilkoma wyjątkami, gzie wykonawcy używają niecenzuralnych słów i tym szkodzą opinii o tej muzyce. Ale ogólnie jest to muzyka,która wpada w ucho,lekka i przyjemna, ludzie bawią się przy niej na zabawach i weselach. Nie rozumiem znanych "gwiazd", które poniżają wykonawców disco polo. przez długi czas programy disco polo były zdjęte z telewizji, a mimo to ta muzyka nadal przetrwała i teraz nawet są kanały telewizyjne DISCO POLO. To świadczy tylko o tym,że DISCO POLO obroniło się samo!!!
Napisał(a): bulbo -
Muzyka disco polo jest fajna melodyjna łatwa do zancenia ,większośc wesel bawi się przy muzyce disco i tak trzymać.Bardzo mi się podoba.
Napisał(a): grazka -
wszyscy lubią ta muzykę, świetnie się bawią przy disco polo tylko się wstydzą przyznać do tego - dlaczego?
Napisał(a): Michal24 -
Zgadzam się z tym co Grarzyna mówi tak to już u nas jest wszyscy muzyki disco polo słuchają ale boją się do tego przyznać
Napisał(a): robW1972 -
Nie chodzi o to, że ten czy tamten rodzaj muzyki jest lepszy od tego czy tamtego. Nic od niczego nie jest lepsze. Słyszałem już nie jedną piosenkę Disco Polo, którą uważam za dużo lepszą niż nie jeden przereklamowany "hicior" (rockowy lub pop rockowy.)
Napisał(a): Wojciech665 -
Nie wiem jak wy ale dla mnie disco polo to podgatunek muzyk do którego bawią się dresiarze, wieśniacy i najniższa klasa społeczna
Co sądzicie o muzyce disco polo & dance
Zgłoś do usunięcia | Link
w tym oto temacie każdy z was może sie wypowiedzić w sprawie co sądzi o muzyce disco polo & dance