Reklama

Co sądzicie o piosenkach Adele? (59)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 3144

Co sądzicie o piosenkach Adele?

Napisał(a): Karenann -

Amy Winehouse już nie ma, czas na Adele. Mówi się, że cały 2011 muzycznie należał własnie do niej. Wszędzie słychać było jej utwory, jak "Rolling into deep" czy 'Someone like you". Słuchacie Adele, czy Was denerwuje? Może co za dużo, to niezdrowo i wolicie bardziej niszowe wokalistki?

INTERIA.PL

Re: Co sądzicie o piosenkach Adele?

Napisał(a): Gość -

Uważam, że piosenki ma świetne, ale jeśli słyszy się co powiedzmy godzinę ten sam utwór to szybko się on przejada, a na pewno tak jest w moim przypadku.

Tak, ja też już nie mogę słuchać zawodzenia Adele. Już nie wiem czy ma ładny głos, czy tylko irytujący. Uczucia jakie we mnie wzbudza nie są pozytywne. Wydaje mi się, że jęczy niemiłosiernie.

MAM JUŻ DOSYĆ ZAWODZENIA TEJ PANI ILEŻ MOŻNA SŁUCHAĆ TEGO W KÓŁKO....CZYŻBY NIE BYŁO JUŻ NIKOGO INNEGO KTO FAJNIE ŚPIEWA????WYDAJE MI SIĘ ŻE TO MEDIA NAKRĘCAJĄ TEN NIBY ROZGŁOS WOKÓŁ NIEJ PUSZCZAJĄC O PÓŁ GODZINY TEN SAM KAWAŁEK.MAM OBRZYDZENIE DO TEJ PIOSENKI,CHOCIAŻ WCALE NIKOGO NIE KRYTYKUJĘ.ZA DUUUUUUUŻO...

Ja nie rozumiem tego jej ''fenomenu'', nie podoba mi się jej głos, piosenki też, wszystkie na jedno kopyto praktycznie. I generalnie już na wymioty mi się zbiera gdy je w radiu słyszę. No ile można?

mam już jej serdecznie dość, nie mogę już jej słuchać, smęci aż mi się wszystkie wnętrzności przewracają. Zawsze jak zaczyna lecieć jej piosenka przełączam na inną stacje.

A znacie jej piosenki pochodzące z debiutanckiej płyty "19", która ukazała się dokładnie 4 lata temu? Chodzi mi o utwory "Chasing Pavements" i "Cold Shoulder". Obawiam się że "Dziewiętnastki" w ogóle nie zauważyliście, podobnie jak albumów "Blunted on Reality" The Fugees czy "Frank" Amy Winehouse.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Co sądzicie o piosenkach Adele?