Re: Co sądzicie o skuterach?
Napisał(a): szymcel -
jasne że lubimy! świetne do poruszania się po mieście, na korki itd :D
Napisał(a): Gość -
jasne że tak :) ja od jakiegoś czasu śmigam tylko na swoim Romecie 747 :) nie spóźniam się i oszczędzam sporo na paliwie, bo pali naprawdę niewiele. Cena jest przystępna nawet za nowego i przy okazji jak kupiłem to miałem pełną gwarancję, także nie musiałem się przejmować niczym tylko cieszyć z jazdy :)
Napisał(a): WojtekFanPOLSKI -
Skutery fajne dla osób, które się dopiero uczą jeździć na motocyklach.Z drugiej strony, są bardzo niebezpieczne(przy wypadku na chińskim padle zbyt dużych szans nie masz).Osobiście jeżdżę Suzuki SV 650 i jestem zadowolony :) Kto również jeździ motocyklem dużym-łapka w górę !
Napisał(a): Gość -
Jak bedziesz w stanach to tam mozesz kupic fajny squt jego symbol to YY250T i nowsze odmiany.Sam takim jezdze 3 rok i jest ok zadnych napraw.
Napisał(a): Krys1011 -
Do USA trochę za daleko, motoryzacyjne ogłoszenie ze skuterem, na który ewentualnie mógłbym się skusić. Wolę jednak WSK- i.
Co sądzicie o skuterach?
Zgłoś do usunięcia | Link
Postanowiłem poruszyć temat skuterów. Jest to dość drażniąca sprawa - jednym się podobają, a drudzy nie mogą na nie patrzeć.
Ja nie jeździłem nigdy, bo od skuterów znacznie bardziej wolę rower. Chyba, że mowa o czymś... większym. Czymś, co mógłbym wziąć do zachodniej części stanów i wyjechać na legendarną autostradę mijając po drodze podupadłe stacje benzynowe, podziwiając piękne, pustynne krajobrazy... Ahh, zapędziłem się.. :P
A Wy? Lubicie skutery, czy nie?