Reklama

Co sądzisz o programie VIP w TV4? (14)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 14
Post reklamowy INTERIA.PL
INTERIA.PL

Re: Co sądzisz o programie VIP w TV4?

Napisał(a): Gość -

Bardzo mi się podoba program VIP , w ogóle sądzę że stacja TV4 się rozwija jest coraz ciekawsza . Najbardziej ze wszystkich stacji odpowiada mi ich ramówka , więc oglądam tylko TV4 . Cieszy mnie fakt , że TV4 nie zaśmieca ramówki wieczorem programami informacyjnymi , ponieważ polityka mnie w ogóle nie interesuje. Pozdrawiam i Brawa dla TV4

Bardzo mi się podoba program VIP , w ogóle sądzę że stacja TV4 się rozwija jest coraz ciekawsza . Najbardziej ze wszystkich stacji odpowiada mi ich ramówka , więc oglądam tylko TV4 . Cieszy mnie fakt , że TV4 nie zaśmieca ramówki wieczorem programami informacyjnymi , ponieważ polityka mnie w ogóle nie interesuje. Pozdrawiam i Brawa dla TV4

Bardzo mi sie podoba ten program i do tego wszystkiego emitowany teraz "BAR" ale przeprowadzilem sie do miejscowosci gdzie nie ma nawet telewizji kablowej i nie ma sensu kupowac zestawy satelitarnego dla jednego programu i jestem zawiedziony tym faktem ze w zaden sposob nie moge ogladac waszej stacji.Pozdrawiam serdzecznie.

Szcuneczek te meczyki na żywo liga Szkocka i Włoska i to dobre mecze na wysokim poziomie wreście jakaś pożądna telewizja nie to co telewizja publiczna puszczą tylko jeden mecz migi mistrzów na tydzień z łaski na pocieche Fajnie będzie ja się uwas utrzymają takie meczyki z lig europejskich zyskacie dużą publike . Kibiców w Polsce jest bardzo dużo i tylko czekają na meczyki i ten program GALILEO spoko program <bravo>

dość słaby jest ten VIP jak dla mnie to lepsze jest happy hour - szczególnie para prowadząca jest luźna i rozrywkowa
jeśli nie widzieliście to tutaj info o tym programie www.tivi.pl

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Co sądzisz o programie VIP w TV4?