Re: co sprzedawac w internecie
Napisał(a): Gość -
Jeśli chcesz sprzedawać w internecie to proponuję sklep z odzieżą katalogową, jest to odzież trudno dostępna na bieżącym rynku dlatego jest tak bardzo poszukiwana przez klientów. Mozesz tez sprzedawac kosmetyki np: tusze, pudry, itp . Mam znakomity dostęp do bieżących kolekcji odzieży katalogowej Otto, Apart, Quelle i inne stocki oraz do kosmetyków znanych marek L'oreal, Maybelline, Revlon, i innych topowych marek swiata. W razie zainteresowania proszę o kontakt na maila. Pozdrawiam
Napisał(a): pyzate -
zdecydowanie stawiałabym na kosmetyki. jest mnóstwo modeli, odcieni, które nie są normalnie dostępne w Polsce, a bezproblemowo można je kupić np. w Niemczech czy UK. to miałoby popyt, sama zamawiam bardzo często takie produkty, u nas brakuje na przykład kosmetyków do bardzo jasnej karnacji, a są dostępne za granicą :)
Napisał(a): syska1987 -
kosmetyki rzeczywiście nieźle się sprzedają, bo przeważnie można dostać je w konkurencyjnych cenach. Ogólnie sklepy internetowe mają się dobrze, ponieważ mają większy wybór produktów, także cokolwiek nie wymyślisz - zadbaj o szeroki asortyment, dobrą reklamę i szybką obsługę, a będzie się kręciło:)
Ja bym raczej zastanawiał się jak wypromować sklep internetowy na tyle, żeby przynosił zyski. Konkurencja jest w każdej branży i nie tak łatwo się przez nią przebić. Jeśli rzeczywiście Ci się uda, polecam skorzystać z oferty firmy.net, świadczą kompleksowy system promocji w Internecie, świetna sprawa na początek działalności, żeby dobrze zaistnieć w Internecie.
Co najlepiej sprzedawać internecie? Rzeczy, których kupno przez internet, nie sprawia klientom większego problemu, czyli: kosmetyki, buty, ciuchy. Ale dobrą inwestycją może okazać się również sklep z towarami ekskluzywnymi, takimi, które bardzo trudno dostać w Polsce, np. herbaty świata czy alkohole regionalne z różnych zakątków globu. Ciekawy pomysł na biznes internetowy to sklep z artykułami ekologicznymi.
proszę o więcej informacji jestem zainteresowana sprzedaża kosmetyków lub innych rzeczy w internecie. Pozdrawiam
Założenie sklepu internetowego, to jeszcze nie problem. Jest mnóstwo agencji specjalizujących się w wykonaniu takiego sklepu. Problemem jest jednak wypromowanie go i często przesyłanie produktów. Pracowałem w sklepie internetowym i akcje, jakie mają miejsce dzięki "wspaniałej" Poczcie Polskiej z pewnością dostarczą sporo adrenaliny. Dlatego my przerzuciliśmy się po jakimś czasie na brokera AIN, żeby ułatwić sobie życie. I opłaciło się.
No i jak już sprzedawać w internecie, to trzeba się odbić wysoko w przeglądarce google. Wiadomo, że to, ilu internautów trafi do naszego sklepu zadecyduje o tym, ile osób zrobi zakupy. Np. firmy.net zajmują się pozycjonowaniem strony w przeglądarce i z tego co wiem, jest to całkiem wydajne, no i można ich przetestować za darmo.
Witam ,
Ja również zamierzam otworzyć sklep internetowy .Chciałabym sprzedawać w nim herbaty świata...Tylko nie wiem jak ugryźć temat dotyczący zaopatrzenia mojego sklepu.gdzie szukać hurtowni,jak dotrzeć do producentów..Może ktoś wie i podpowie....
co sprzedawac w internecie
Zgłoś do usunięcia | Link
witam,
chce otworzyc wlasny sklep internetowy
dwa pytania
1. jaka firme wybrac, w googlach pod haslem "dzierzawa sklepu internetowego" znalazlam digitop i redcart? a moze znacie cos innego ?
2. co mozna sprzedawac w sklepie
dzieki za odpowiedzi
iwonka