Reklama

cyfra + czy cyfrowy polsat ? (44)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 476

Re: cyfra + czy cyfrowy polsat ?

Napisał(a): Gość -

Jeżeli nie ogranicza cię gotówka, to zdecydowanie polecam cyfrę - lepsza oferta programowa, więcej DOBRYCH kanałów dostępnych tylko na tej platformie no i nieporównywalnie lepsza oferta HD. Polsat nic z tego nie oferuje, tyle, że jest tańszy :)

INTERIA.PL

No Polsatu raczej nikt nie poleca, bo niewiele ma do zaoferowania. Cyfra nie ma lepszej oferty HD niz nka, bo za wszystko trzeba dodatkowo placic. No a poza tym jak slusznie zauwazylas - jest droga.

To zależy na jakich kanałach CI bardziej zalezy, bo cena podobna. Zdecyduj biorąc pod uwage swoje zainteresowania. Ja np ze wzgledu na oferte sportową, piłkarską wybrałbym zdecydoweanie Cyfrę + Pozdrawiam, forumowiczów

nigdy w życiu nie kupujcie cyfrowego Polsatu... nie wywiązują się z umowy, czekam już na nowy dekoder ponad 40 dni a miałem oczekiwać dwa tygodnie!!!! dzwoniąc do biura obsługi każdy cie tylko zlewa i odsyła jeden do drugiego zamiast załatwić sprawę!!!! jestem abonentem dwa lata i jakbym wiedział ze wywiną taki numer to nigdy bym nie przedłużał z nimi umowy!!!! nie warto się w to wpakowywać!!!!

NIE POLECAM POLSATU CYFROWEGO!!! OLEWAJA KLIENTA I WPROWADZAJA W BLAD ZA CO JA MUSZE PLACIC JAKIES DODATKOWE ABONAMENTY, BO CZEKAM JUZ 2 MIESIACE NA NOWA UMOWE A KAZA MI PLACIC ZALEGLY ABONAMENT ZE STAREJ UMOWY, A JAK DZWONILEM DO NICH MIESIAC PRZED ZAKONCZENIEM UMOWY TO MOWILI ZE NIE MUSZE SKLADAC REZYGNACJI I ZE WSZYSTKO BEDZIE ZALATWIONE, TERAZ ZA KAZDYM RAZEM JAK DZWONIE TO MOWIA ZUPELNIE CO INNEGO. ZLODZIEJE I NACIAGACZE!!!!!!!!!! ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!!!!!!!

ja z nka jakos takich problemow nigdy nie mialem, a do tego te nowe funkcje dekodera co pojawiaja sie co chwile doslownie, wiec naprawde jesli ktos chce sie zdecydowac na platforme to niech przejrzy oferte nki, bo naprawde warto
moze bardzo obiektywny nie jestem, ale znajomi mieli c+ i sie neizle z nimi uzerali, czego nawet ja, a nie naleze do najmilszych osob, nie zycze, zas z polsatem chyba nikogo nie znam, bo jakos nikogo ich oferta nie przekonala:/

Napisał(a): bluemann23 -

akramon ja z nka jakos takich problemow nigdy nie mialem, a do tego te nowe funkcje dekodera co pojawiaja sie co chwile doslownie, wiec naprawde jesli ktos chce sie zdecydowac na platforme to niech przejrzy oferte nki, bo naprawde warto
moze bardzo obiektywny nie jestem, ale znajomi mieli c+ i sie neizle z nimi uzerali, czego nawet ja, a nie naleze do najmilszych osob, nie zycze, zas z polsatem chyba nikogo nie znam, bo jakos nikogo ich oferta nie przekonala:/

Dokładnie moge sie podpisac pod tym co napisal poprzednik.A mnei jako faceta szczegolnie interesuje LM - faza pucharowa w nSport w jakości HD
http://n.pl/news/show/1271-faza_pucharowa_ligi_mistrzow_uefa_w_kanale_nsport_wylacznie_w_jakosci_high_definition.html

Najlepsza, i najtańsza jest N :). Mało płacisz, a masz super programy. Pozatym, łatwo dodzwonić się do centrum obsługi abonenta :) nie to co cyfra, czy polsat

Wow, momentami poczułem się jak na targu. :) Czyżby popularność cyfry spadła, aż mnie dziwi bo przeważnie namawiano mnie akurat na tę platformę - czego na szczęście uniknąłem. I nie ma co żałować, skoro coraz częściej spotykam komentarze odnośnie ich słabego kontaktu z klientem. To zdecydowanie odstrasza.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: cyfra + czy cyfrowy polsat ?