Reklama

cyfra + czy cyfrowy polsat ? (44)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 479
INTERIA.PL

Re: cyfra + czy cyfrowy polsat ?

Napisał(a): Gość -

Bez zastanowienia brałbym Cyfrowy Polsat, mam pakiet familijny+ relax mix, czyli wszystko oprócz HBO i Cinemax, za rozsądną cenę mam najprzydatniejsze kanały o których w cyfrze w tej cenie mógłbym zapomnieć. Nie wierz w bajki o zanikającym sygnale i padających dekoderach, mam CP już ponad 2 lata i jeszcze ani razu nie miałem problemu. Nie dajcie się złapać na "N-kę" bo wszystko tak ładnie i nowocześnie wygląda tylko w reklamie.

pakiety w cyfrowym polsacie to troche farsa na uzytkownika.. a c+ juz kilkakrotnie podnosilo ceny w trakcie, zalezy co chcesz ogladac i na czym chcesz sie skupic, bo nka tez warta jest rozwazenia

Napisał(a): nestah -

Cyfra+ podnosi ceny w czasie trwania umowy? Właśnie chciałabym kupić jakąś kablówkę, bo mam tylko pakiet podstawowy, czyli kilka kanałów. Zależy mi głównie na pakiecie telewizji tvn i jakiś angielskich programach, typu skyone- a nie tylko informacyjnych. Możecie mi coś doradzić?

Napisał(a): nestah -

Cyfrowy polsat na pewno odpada. Cyfra albo n...choć do tej n nie jestem przekonana: 99zł za dekoder, po okresie promocyjnym cena rośnie dwukrotnie i na dobrą sprawę w tej cenie to można mieć wszystko w cyfrze. Przejrzę oferty, może się na coś zdecyduję.

no moze i racja, ale jak ktos juz sie decyduje na platforme to niech nie bierze pierwszej lepszej tylko rozwazy co i jak, a za kanaly filmowe ktore normaknie sa w nce trzeba wybulic mnostwo hajsu w cyfrze

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: cyfra + czy cyfrowy polsat ?