Re: Czerwony Orzeł / Aguila Roja (2011)
Napisał(a): Gość -
Świetny serial , oglądam go codziennie i czekam z niecierpliwością na dalsze sezony :)
ktoś wie z ilu odcinków składa sie film lub z ilu sezonów??
Jak na razie są trzy sezony każdy po trzynaście odcinków, ale bez obaw produkcja kolejnych wciąż trwa :]
super juzx nie moge sie doczekac 4 seoznu tylko zeby ni ebylo tak jak z serialem visitors ze nagle skonczyli
gość super juzx nie moge sie doczekac 4 seoznu tylko zeby ni ebylo tak jak z serialem visitors ze nagle skonczyli
nie martw sie bedzie 4 sezon [-; nawet wiem jakie odcinki beda ogladalem dzis na hiszpanskim portalu studio takie gdzie prowadzacy rozmawial z gonzalem i margarita i pokazywali ze beda nowi silniejsi pszeciwnicy czerwonego orla taki jezdziec jakis silny jakas nowa typa jest gdzie pokazane jest jak chce zabic satura czerwony orzel walczy z jaka sekta co chce zabic markize na balu gdzie goszcza papiez krol i inni i tez czerwony orzel pomaga komisarzowi zabic jego wrogow co chca go zabic duzo ich jest i tych scen [-; czekam z niecierpliwoscia na 4 sezon pozdro ziomek
czy gonzalo ujawni swój sekret najbliższym ?
Czerwony Orzeł / Aguila Roja (2011)
Zgłoś do usunięcia | Link
Czerwony Orzeł / Aguila Roja (2011)
Film oparty na serialu pod tym samym tytułem :) Czerwony Orzeł to przydomek tajemniczego bohatera, który pomaga prześladowanym oraz poszukuje zabójców swojej młodej żony. Nikt poza służącym nie wie o podwójnym życiu Gonzalo, nawet jego synek Alonso, który podziwia Czerwonego Orła. W stolicy królestwa Hiszpanii dochodzi do zjazdu, którego głównym celem ma być ugoda i zawarcie pokoju. Dochodzi jednak do spisku na życie króla. Mieszkańcy, dworzanie wraz z Czerwonym Orłem będą musieli obronić miasto przed nacierającymi wojskami Anglii i Francji.
Oglądaj: http://seans.liwer.pl/filmy.php?film_id=5400