Reklama

czy chlopak powinien golic penisa??? (90)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 7553

Re: czy chlopak powinien golic penisa???

Napisał(a): -

facet69on
czy chlopak powinien golic penisa??? - taki ktoś założył temat i myslę że wszyscy zrozumieli o co chodzi ale zawsze się znajdzie ktoś komu zabierali kanapki w szkole hehe i musi byc mądrzejszy i postawic kropke nad i.
Buziaki dla Was dziewczyny.

Nikt mi kanapek nie zabierał ......bo do szkoły nie chodziłam :)))))))))

Napisał(a): -

FridaKahlo69
No dobra:) Jeśli jakiś facet mi pokaże, to pojadę pod włosek!
A co mi tam!:)))

Idź do sąsiada :))))
Powiedz mu żeby Ci pokazał ...bo do końca życia będziesz w niepewności żyć :)))

Napisał(a): Gość -

facet69on Dawno tu nie zaglądałem na to forum. Ale nic się nie zmieniło tematy i problemy raczej takie same tylko niektórzy maja więcej postów. Się rozpisali widzę służąc poradami w każdym temacie.

Bardzo się cieszymy że zajrzał do nas kolejny Znawca. ;-)
Czy wobec tego możesz mi poradzić w dwóch kwestiach?:
1. Moja znajoma ma orgazm analny i upiera się, że nie ma on nic wspólnego ani z łechtaczką , ani ze stymulacją punktu G. Czy mógłbyś mi podpowiedzieć parę argumentów abym ją przekonał że nie ma racji?
2. Piszesz, że jeździsz do swojej <Suki>. Czy wobec tego mógłbyś podrzucić garść przekonujących kłamstw jakie stosujesz wobec swej żony i dzieci, aby one nie skapowały się kim jest i co naprawdę wyprawia troskliwy maż i wzorowy tatuś? W tym względzie jestem szczególnie kiepski, więc parę praktycznych rad na zaś bardzo mi się przyda.
Z serdecznymi pozdrowieniami:
Bernardoo
PS. Pytałeś kim jestem z zawodu. Nie zdradzę tego, bo i tak byś nie uwierzył. ;-)

xoriel księdzem jestes z zawodu?

Nie.
Jestem zakonnicą w przebraniu! :))
Bernardoo
PS. Boszszszsz... Ty to czytasz i... pewnie turlasz się u podnóży swego tronu ze śmiechu! ;-)

Bernardo jasne że ci odpowiem na twoje pytania te i nie tylko te ale nie dzisiaj bo na dzisiaj to ja zaczynam weekend i u mnie jest czas na alkohol więc mam zasadę że po wódce nie klikam. Tez byś nie uwierzył co robie na codzień ale po co nam to wiedziec w sumie.
Dziwne że nie masz odpowiedzi na te pytania bo ty wszystko wiesz ale jutro sobie poklikamy po obiedzie który ja zrobię jak zawsze.
Buziak Bernardo ty brutalu hehe.

facet69on Bernardo jasne że ci odpowiem na twoje pytania te i nie tylko te ale nie dzisiaj bo na dzisiaj to ja zaczynam weekend i u mnie jest czas na alkohol więc mam zasadę że po wódce nie klikam. Tez byś nie uwierzył co robie na codzień ale po co nam to wiedziec w sumie.
Dziwne że nie masz odpowiedzi na te pytania bo ty wszystko wiesz ale jutro sobie poklikamy po obiedzie który ja zrobię jak zawsze.
Buziak Bernardo ty brutalu hehe.

No popatrz: a ja tu chętnie klikam <po kielichu>. :))
Nieważne.
Sobota jest, więc jak najbardziej czas na "real"!
Nie można dopuścić do tego żeby się tu zaśmierdzieć, i koniecznie trzeba się czasem przewietrzyć w rzeczywistości.
Też to dziś - tradycyjnie, jak to w weekend - zrobię.
Tak więc nic pilnego: ugotuj, zjedz, wypij, zabaluj, a wolnej chwili ponauczaj mnie w tematach, w których słabiak ze mnie. ;-)
Z pozdrowieniami:
Bernardoo

Bernardoo

facet69on Dawno tu nie zaglądałem na to forum. Ale nic się nie zmieniło tematy i problemy raczej takie same tylko niektórzy maja więcej postów. Się rozpisali widzę służąc poradami w każdym temacie.

Bardzo się cieszymy że zajrzał do nas kolejny Znawca. ;-)
Czy wobec tego możesz mi poradzić w dwóch kwestiach?:
1. Moja znajoma ma orgazm analny i upiera się, że nie ma on nic wspólnego ani z łechtaczką , ani ze stymulacją punktu G. Czy mógłbyś mi podpowiedzieć parę argumentów abym ją przekonał że nie ma racji?
2. Piszesz, że jeździsz do swojej <Suki>. Czy wobec tego mógłbyś podrzucić garść przekonujących kłamstw jakie stosujesz wobec swej żony i dzieci, aby one nie skapowały się kim jest i co naprawdę wyprawia troskliwy maż i wzorowy tatuś? W tym względzie jestem szczególnie kiepski, więc parę praktycznych rad na zaś bardzo mi się przyda.
Z serdecznymi pozdrowieniami:
Bernardoo
PS. Pytałeś kim jestem z zawodu. Nie zdradzę tego, bo i tak byś nie uwierzył. ;-)

Bernardo czy ty uważasz że niema Orgazmu Analnego?
Ja uważam że jest i nie ma nic wspólnego ani z łechtaczką , ani ze stymulacją punktu G ale sprawdziłem to pytajac znajome koleżanki i te które uwielbiaja Analek i coś takiego jest. My faceci sobie tego nawet nie potrafimy wyobrażić chyba że masz inną oriętację sexualną. Mało jest takich kobiet ale napewno jedną znam.
Jesli są tu jakieś kobiety które go mają niech napiszą Berniemu że to jest możliwe.
A jeśli chodzi o Mistrzostwo Kamuflażu przed rodziną to sam sobie go wypracowałem i nie zdradzę ci tajemnicy Jak to robię.

Ps.Kolejnym Znawca bym się nie nazwał ale co wiem z doświadczenia to jest bardzo przydatne w zyciu i myslę ze komuś moge doradzic. Berni teraz ja ci zadam pytanie.
Ile jest dni płodnych w ciągu cylku?

Grzesiek3008 zastanawia mnie to czy golenie penisa ma sens....podobno ogolony jest wiekszy ale na wielkosc nie narzekam dlatego nie wiem czy kobiecie zarost penisa przeszkadza???

Golenie penisa ma taki sam sens co golenie łokcia...
Dokładnie taki sam...

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: czy chlopak powinien golic penisa???