Re: Czy CYGANIE są w POLSCE DYSKRYMINOWANI?
Napisał(a): Gość -
u mnie w miescie kiedyś cyganie wprowadzali strach , grozili , bili , okradali , wkońcu na siłowni zmówiło sie ok 10 koksów i wieczorem wpadali do prawie każdego cygańskiego domu, bili kogo popadnie , wchodzili z dzwiami , lali matki dzieci córki , nie obchodziło ich że ktoś płacze , prosi , i tak dostał wpier... , od tamtego czasu nie ma z brudasami problemów , proponuje zrobić to samo , polska dla polaków bagno dla brudasów ps zacznijcie sie myć to może was zatrudnie do zbierania bawełny :D:D
u mnie w miescie kiedyś cyganie wprowadzali strach , grozili , bili , okradali , wkońcu na siłowni zmówiło sie ok 10 koksów i wieczorem wpadali do prawie każdego cygańskiego domu, bili kogo popadnie , wchodzili z dzwiami , lali matki dzieci córki , nie obchodziło ich że ktoś płacze , prosi , i tak dostał wpier... , od tamtego czasu nie ma z brudasami problemów , proponuje zrobić to samo , polska dla polaków bagno dla brudasów ps zacznijcie sie myć to może was zatrudnie do zbierania bawełny :D:D
Idioci do Tworek.
Niestety z Cyganami jest duży problem (nie z wszystkimi znam dwóch porządnych), lecz reszta cyganów to brudasy złodzieje i żebracy, mieszkam blisko osiedla cygańskiego i zawsze gdy mijam cygana to próbuje mnie okraść, raz mój brat został pobity przez grupkę cyganów za to że według nich stał w złym miejscy, a co do zwracania im uwagi to mam znajomego który zwrócił cyganowi uwagę że szcza mu na klatce, został za to dotkliwie pobity.Jak wyzej napisałem nie wszyscy cyganie są źli znam dwóch pożądnych ale znam też dziesiątki kryminalistów cygańskich.Trzeba oczyścić Polskę z tego ścierwa.
Chętnie poznam jaka fajną cyganke xD
Napisał(a): xenia64 -
Nie nazwałabym tego dyskryminacją. W wielu przypadkach są męczący: głośni tam, gdzie wszyscy inni zachowuję się cicho, nie dbają o porządek w miejscach użyteczności publicznej (spróbowałeś zwrócić im kiedyś na to uwagę? Jeżeli nie, to dla swego dobra nie nawet próbuj), zwracają na siebie uwagę dziwnym ubiorem, izolowaniem się od reszty społeczeństwa, co pokazuje , że to oni nie chcą do nas się dostosować, a nie my do nich. Potem robi się, jak zwykle w takich razach błędne koło.
nie kolego po 20 latach o tym powiedziała
gość nie kolego po 20 latach o tym powiedziała
Uwierzyłeś jej, kobiecie, która /jak sam pisałeś/ zachorowała na schizofremie a co
za rtym idzie miała psychozę i manie prześladowczą, słyszała głosy i widziała ludzi choć nikogo nie było. To choroba przez nią przemawia. Tak czy siak współczuję.
POTEIRDZŁEM TEN FAKT W ROZMOWIE Z JEJ KOLEŻANKĄ KTÓRA ZOBACZYŁA JĄ 5 MIN PO FAKCIE PO PROSTU PRZYSZŁA 5 MIN ZA PÓŹNO
GośćGośćGość W pewnym mieście na Podkarpaciu jeden mały śmierdzący, opryszczały i bardzo brudny cygan pod bankami na parkingach proponuje swoje usługi polegające na przypilnowaniu pojazdu za odpłatą. Jeśli ktoś się na to ie zgodzi po powrocie z banku ma porysowany samochód. To trwa od kilku lat, interwencji ze strony policji żadnej, cygan bezkarnie dalej prowadzi swój proceder. Inni cyganie okradają podmiejskie ogródki działkowe. Najlepiej było by ich odizolować.Takie numery są praktykowane w całej Polsce przez różnego tupu żuli. W większości to nie są Cyganie. Odizolowywując Cyganów tego zjawiska nie powstrzymasz. Przypomonasz starą babę, która za wszystkie nieszczęścia wini bliżej nieokreślone siły wyższe.
Jeszcze jedno. Czy czasem przez ciebie opisany Cygan, nie jest czasem pochodzenia rumuńskiego? Z naszymi rodzimymi Cyganami to nie taki diabeł straszny jak go się maluje.
Nie to rodowity cygan z krwi i kości. Nie jestem starą babą, tylko konkretnym facetem z obrysowanym gwoździem samochodem i uważam, ze Czesi mieli rację zamykając tych gadów w gettach.
Nie wracajmy do gett to się żle kojarzy Rodowity cygan to też może być Rumun.Przygodę z samochodem też miałam ale z udziałem polskiego żula .Nie nacja świadczy o człowieku ale jego charakter i wychowanie .Znam osobiście kilku bardzo porządnych prawdziwych cyganów.Trzeba zwalczać patologię ,a nie narody .Z historii znamy takie przypadki gdzie niszczono całe narody ,cyganów też. Tyle na ten temat .Pozdrawiam :)
Zgłoś do usunięcia | Link
Nie to rodowity cygan z krwi i kości. Nie jestem starą babą, tylko konkretnym facetem z obrysowanym gwoździem samochodem i uważam, ze Czesi mieli rację zamykając tych gadów w gettach.