Reklama

Czy jest możliwość... (7)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 163
INTERIA.PL

Re: Czy jest możliwość...

Napisał(a): Admin -

Da się zaraz zrobię, ale wystarczyło napisać wiadomość prywatną albo maila, nie ma chyba potrzeby zakładać wątku w takiej sprawie?

Napisał(a): Gość -

A czy jest możliwość normalnie wrócić do poprzedniej wersji tego portalu i odesłać w diabły te wszystkie nowe bzdety, razem z górnym czarnym paskiem, czy trzeba portal zmienić i jako główną ustawić stronę konkurencji.
Zamiast poprawiać funkcjonalność, to zajmujecie się bzdetami i lukrowaniem niedoróby po poprzedniej, nie tak dawnej zmianie.

Widać zadałem zbyt trudne lub niewygodne pytania, skoro Admin będąc w topiku wczoraj i dziś, nie raczył odpowiedzieć.
A może po prostu nie płacą mu za to??

gość Widać zadałem zbyt trudne lub niewygodne pytania, skoro Admin będąc w topiku wczoraj i dziś, nie raczył odpowiedzieć.

To pytanie było z rodzaju retorycznych, bo nie po to tworzy się wersję próbną, testową by zrezygnować z całości nowego projektu:)

Napisał(a): lidia -

gość

gość Widać zadałem zbyt trudne lub niewygodne pytania, skoro Admin będąc w topiku wczoraj i dziś, nie raczył odpowiedzieć.

To pytanie było z rodzaju retorycznych, bo nie po to tworzy się wersję próbną, testową by zrezygnować z całości nowego projektu:)

Oczywiście - nie ma takiej możliwości.
(A tak na marginesie, pytanie to już się pojawiało i nie dotyczy tematu tego wątku.)

« Wróć do tematów
Do góry strony: Czy jest możliwość...