Re: Czy jest możliwość...
Napisał(a): Admin -
Da się zaraz zrobię, ale wystarczyło napisać wiadomość prywatną albo maila, nie ma chyba potrzeby zakładać wątku w takiej sprawie?
Napisał(a): darka73 -
No może i nie było takiej potrzeby.
Przepraszam...i dzięki za inf. /na przyszłość.
Napisał(a): Gość -
A czy jest możliwość normalnie wrócić do poprzedniej wersji tego portalu i odesłać w diabły te wszystkie nowe bzdety, razem z górnym czarnym paskiem, czy trzeba portal zmienić i jako główną ustawić stronę konkurencji.
Zamiast poprawiać funkcjonalność, to zajmujecie się bzdetami i lukrowaniem niedoróby po poprzedniej, nie tak dawnej zmianie.
Widać zadałem zbyt trudne lub niewygodne pytania, skoro Admin będąc w topiku wczoraj i dziś, nie raczył odpowiedzieć.
A może po prostu nie płacą mu za to??
gość Widać zadałem zbyt trudne lub niewygodne pytania, skoro Admin będąc w topiku wczoraj i dziś, nie raczył odpowiedzieć.
A może po prostu nie płacą mu za to??
To pytanie było z rodzaju retorycznych, bo nie po to tworzy się wersję próbną, testową by zrezygnować z całości nowego projektu:)
Napisał(a): lidia -
gośćgość Widać zadałem zbyt trudne lub niewygodne pytania, skoro Admin będąc w topiku wczoraj i dziś, nie raczył odpowiedzieć.
A może po prostu nie płacą mu za to??To pytanie było z rodzaju retorycznych, bo nie po to tworzy się wersję próbną, testową by zrezygnować z całości nowego projektu:)
Oczywiście - nie ma takiej możliwości.
(A tak na marginesie, pytanie to już się pojawiało i nie dotyczy tematu tego wątku.)
Czy jest możliwość...
Zgłoś do usunięcia | Link
...by, wątek ;
"Pajacyk - akcja pomocy dla dzieci" -również został przypięty, tak, jak to...
..zrobiono z wątkiem o pomocy dla piesków ?