Czy Kaczyński jest terminalnie chory? (857)

Re: Czy Kaczyński jest terminalnie chory?
Napisał(a): trot -
Napisał(a): ~życzenia -
Napisał(a): ~olsza -
Napisał(a): ~samolot -
Napisał(a): ~Wiemy -
Napisał(a): manolin -
~Wiemy Też słyszałam, że jest śmiertelnie chory... To bardzo źle, bo kto się wtedy zajmie tym całym bałaganem? Wyobrażacie sobie świat polityki bez Kaczyńskiego?Na pewno byłaby z tego niezła afera bo byłoby zaraz że jak jest chory to nie zachowuje się racjonalnie i powinien być odsunięty od władzy.
Napisał(a): abce -
~Wiemy Też słyszałam, że jest śmiertelnie chory... To bardzo źle, bo kto się wtedy zajmie tym całym bałaganem? Wyobrażacie sobie świat polityki bez Kaczyńskiego?TOTALNA KATASTROFA KOSMICZNA ;-))
Napisał(a): ~włodek -
~Wiemy Też słyszałam, że jest śmiertelnie chory... To bardzo źle, bo kto się wtedy zajmie tym całym bałaganem? Wyobrażacie sobie świat polityki bez Kaczyńskiego?ludzie z reguły wyobrażają sobie lepszy, szczęśliwszy świat, i taki będzie po Kaczyńskim
Napisał(a): ~Obywatel -
Napisał(a): ~ciekaw -
trot Nic mu nie jest, diadyga knuje nadal i potrzebuje spokoju.Kot zachorował wziął na niego opiekę!!
Napisał(a): ~guru -
~Wiemy Też słyszałam, że jest śmiertelnie chory... To bardzo źle, bo kto się wtedy zajmie tym całym bałaganem? Wyobrażacie sobie świat polityki bez Kaczyńskiego?Tak, będzie spokojniejszy
Napisał(a): ~mania -
Napisał(a): ~dec -
Napisał(a): ~Miro -
Biała Księga nie przekonała UE, uśmiechy również. Wkrótce podział unijnego budżetu ,prezydent chciałby tu i tam pojechać, a zaproszeń nie widać.
Zatem nie dziwi mnie choroba prezesa....
Czy Kaczyński jest terminalnie chory?
Napisał(a): manolin -
Zgłoś do usunięcia | Link
Teraz okazuje się, że Kaczyński jest faktycznie niedysponowany z jakiegoś tajemniczego powodu. Nie pojawił się na expose Jacka Czaputowicza i mówi się o tym, że TYMCZASOWO wycofuje się z polityki.
Rozmawiałem wczoraj z Jarosławem Kaczyńskim. Przedyskutowałem z nim założenia. Prezes poinformował mnie, że dziś nie może być i musi zostać w domu, ze względu na niezbyt poważne problemy zdrowotne. - powiedział Czaputowicz.
Adam Bielan mówi, że chodzi tylko o przeziębienie…
Widziałem prezesa w poniedziałek późnym wieczorem i był rzeczywiście już bardzo mocno przeziębiony. Sam doradzałem, żeby wyleżał, żeby choroba nie zamieniła się w nic poważniejszego.
Jednak jaka jest prawda? Już wcześniej wiadomo było, że bywa na jakiś kuracjach w szpitalach i że ma problemy z chodzeniem. To wszystko pasuje do choroby nowotworowej.