Reklama

Czy Krav Maga jest bezpieczna dla cywila ? (15)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 953
INTERIA.PL

Re: Czy Krav Maga jest bezpieczna dla cywila ?

Napisał(a): Gość -

haha Wracaj już na ziemię wychudzony leszczu[/cytat]

haha lepiej jak ty być sztucznie napompowanym pustakiem co mu już nie bryka bo chciał mieć duże puste wory zamiast mięśni z siłą ..buahahahah

Re: Czy Krav Maga jest bezpieczna dla cywila ?

Napisał(a): Gość -

jest bardziej niebezpieczna dla stosującego niż przeciwnika, to jest system na dokładkę, tzn jak masz uż jakiekolwiek sensowne podstawy w jakimś stylu walki trenowanym w poważny sposób... na Krav Magę chodziłem dwa i pół roku i więcej nauczyłem się już po pół roku boksu, zwłaszcza, że większość rzeczy, których się uczysz jest p oprostu ryzykowna albo zwyczajnie nieskuteczna w walce. Innym mankamentem jest sposób trenowania - po prostu zawsze lepiej wytrenowany będzie bokser, kickbokser, zapaśnik bo oni ćwiczyli to w warunkach walki a nie na współpracującym przeciwniku. Inna sprawa to cena - na boks chodziłem 4 razy w tygodniu i do dyspozycji miałem siłownię za 100 zł na miesiąc, kravka kosztuje 150-200 zł za dwa treningi w tygodniu... odpowiedz sobie sam i nie daj się omamić marketingowi, w krav madze jest parę fajnych sztuczek ale baza walki musi być solidnie ćwiczona w warunkach przypominających realne, tzn z przeciwnikiem też chcącym Cię trafić. na Kravce tego nie znaznałem.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Czy Krav Maga jest bezpieczna dla cywila ?