Re: Czy ktoś jeszcze chodzi do teatru?
Napisał(a): Gość -
według informacji na stronie, to beda same śpiewac. podobno byl zrobiony casting wcześneij i wybrali panie, ktore nie tylko sa dobrymi aktorkami, ale tez potrafia spiewac. ciekawa jestem jak to im wyszlo, bo połaczenie aktorstwa i śpiewu bywa trudne. Jeśli im się to uda, to gratulacje, bo z tego wychodzi, ze zrobią cos wyjatkowego. dosc odwazny pomysl ale fajne, ze wziela sie za niego groteska bo po koncercie widze, ze wiedza co robia.
Oczywiście ze tak!
A liczba teatrów jest na prawdę zaskakująca.
Polecam portal neib.org można tam znaleźć opinie na temat wiele różnych teatrów i nie tylko, wraz z bardzo dobrymi ich opisami.
byłam na "kobietach" - śpiewały na żywo, nie było żadnego playbacku :) ogólnie bardzo spoko, ale pierwsza cześć trochę smutna, za to druga dała popalić :) piosenki żywiołowe, aż się chciało wstać i tańczyć. jakaś starsza pani koło mnie siedziała to aż skakała na fotelu :) super.
A gdzie Wy macie takie drogie bilety? Ostatnio rodzicom kupowalam bilety do Bagateli za 60zł normalny, a sama w weekend bylam w Grotesce na "kobiety kontratakuja" i dalam 40zl za bilet normalny! (swoja droga, super spektakl, pozytywnie mnie zaskoczyl bo spodziewalam sie raczej nudnawego spektaklu o egzystencji kobiet z kiepskimi piosenkami a bylo zupelnie odwrotnie) Wole isc raz do teatru niz dwa razy do kina. Film predzej czy pozniej bedzie w tv, a spektakl nie.
Zgłoś do usunięcia | Link
Pewnie, że ludziom się chce. Coraz fajniejsze spektakle, coraz bardziej... inne, nietypowe. Ten kobiety kontratakują rzeczywiscie zapowiada sie ciekawie. Najbardziej mnie interesuje to, czy aktorki beda spiewac czy bedzie playback. Jesli zaspiewaja same - to bedzie coś.