Re: Czy ktoś pamięta jeszcze o Deep Purple?
Napisał(a): Gość -
Ja pamietam... Ale szczerze, to nie zabardzo przepadam za ich muzyką. Osobiscie wole Linkin Park. A znam ich dlatego, ze moj tata ich ubostwia.
Lubię Deep Purple, ale jakoś specjalnie się nimi nie zachwycam gdyż mam niestety tylko jedną płytę, świetną zresztą. Ale ogólnie zespół bardzo dobry.
A ile Ty masz lat,ze pamietasz taka grupe,12?
To było do mnie?
Nie napisałam, że pamiętam.
Napisałam, że lubię.
Pewnie że pamięta ktoś;)...jeszcze gra w moich głośnikach co pare dni:-) pozdrawiam
jasne że pamięta, nawet na koncerty w Spodku jak były to chodzi :) i "nową" (już trochę minęło od premiery ostatniego krażka) płytę też zakupił.
tzn powiedzny tak: Nie rozumiem jak można zadawać takie pytanie? O Purplach nikt nie zapomniał.... Ave hard rock
In Rock
Pewnie że pamiętam,a nawet powiem więcej mam płytę z ich muzyką i w tej chwili właśnie jej słucham.Pozdrawiam wszystkich fanów tego świetnego zespołu.
Linkin park !? a co to ? właśnie skończyłem oglądać koncert z montreaux , szkoda ,że bez Blackmore'a .Aczkolwiek Moorse też jest geniuszem.Pozdrawiam wszyskich purplowatych(for gillan fans only)
maiden71
Czy ktoś pamięta jeszcze o Deep Purple?
Zgłoś do usunięcia | Link
Czy są jeszcze osoby pamięatjaće o tym fantastycznym rockowym zespole? Na pewno każdy zna jeden utwór : Smoke On The Water. Grupa powstała w 1969r. w Londynie. Dzisiejszy skład tworzy pięciu Panów : Ian Gillan ( woklaista), Steve Morse ( gitarzysta), Roger Glover ( basista). Ian Paice ( perkusista), Don Airey (klawiszowiec). Zapraszam wszystkich do pogłębiania wiedzy o tym świetnym zespole. Dodam jeszcze, że swojego czasu nba koncertach grał po 120 decybeli!!! Czemu zawdzięcza zapis w Księdze Rekordów Guinessa.:)