Reklama

Czy ktoś z Was grał w Star Wars: Old Republic? (8)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 257

Czy ktoś z Was grał w Star Wars: Old Republic?

Napisał(a): popydo -

Czy ktoś z Was miał okazję grać w betę SW:OR? Ciekawią mnie opinie ludzi, którzy mają doświadczenie z innymi MMO.

Trailery były świetne, gameplaye... średnie. Do tego Star Wars: Galaxies (starsze MMO w uniwersum SW) było bardzo słabe. Gram w WoWa i jestem wielkim fanem, warto wydać prawie dwa razy więcej na abonament do TOR?

INTERIA.PL

Re: Czy ktoś z Was grał w Star Wars: Old Republic?

Napisał(a): Gość -

Ja wlasnie gram i powiem Ci,ze takiego gniota sie nie spodziewalem:( Ta gra to jedno wielkie nieporozumienie!! Kazda platna gra jest od tego lepsza,a darmowe wszystkie...Najwiekszy niewypal tego roku niestety :(

nie słuchaj tego trolla! to napewno funboy wowa i założe się ze nie gra w swtora! troche dziwne by było gdyby grał skoro uważa że to gniot... to zdecydowanie aktualnie najlepsza gra mmo na rynku

gość nie słuchaj tego trolla! to napewno funboy wowa i założe się ze nie gra w swtora! troche dziwne by było gdyby grał skoro uważa że to gniot... to zdecydowanie aktualnie najlepsza gra mmo na rynku

Ty to oprocz slowa troll pewnie znasz jeszcze tylko zal.pl,no coz glupich nie sieja sami sie rodza niestety....a co do gry,to nedza straszna,takiego gniota nie polecilbym najwiekszemu wrogowi.

Powiem tak od ok 4-5 lat gram w WoWa, dostalem od kumpla kod preordera SW i gra jest super, wymaga ogarnięcia trochę na początku, grafika bardzo dobra oczywiscie zależy od ostawień. Jedynie co denerwuje na razie to kolejki na niektorych serwerach.W tej chwili odstawiam WoWa i gram w SW smialo polecam

a Ja powiem tak, TOR mnie zauroczył, jeśli znasz angielski to fabuła Cię wciągnie, flashpointy też świetne, no i kolesie nie walą Ci kartki przez łeb żebys przeczytał tylko Ci mówią ustami co masz zrobić, grafika dobra nie wiem co do niej macie, pierwsze mmo, które mnie wciągneło no i NIE MA grindu są tylko misje, a nie muszę wbić lvl i idę na jakieś potworki NIE! W dodatku wybory moralne, towarzysze, bitwy kosmiczne we własnym statku, super!

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Czy ktoś z Was grał w Star Wars: Old Republic?