Re: Czy ludzie grają dla popisu czy dla pasji???
Napisał(a): Gość -
Ja osobiście nie lubię jak ktoś się popisuje, że umie zrobić kilka tam trików. Też gram w koszykówkę i sama to robie dla pasji.
Ludzie grają dla pasji wiem o tym dlatego bo sama trenuje kosza.I to jest super sport dzieki któremu można wyrobić sobię kondycję.Warto jest trenować kosza!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D
uważam,że niektórzy ludzie grają dla pasji,a niektórzy dla popisu.tego nie da sie przewidziec,bo ktos komuś powie,że gra dla pasji,a tak naprawde gra dla popisu...
Matrix05 Ja osobiście nie lubię jak ktoś się popisuje, że umie zrobić kilka tam trików. Też gram w koszykówkę i sama to robie dla pasji.
to nie o popisy trikami chodzilo... jak umiesz pare trikow i jak sie udadza na kumplach to jest frajda i chyba tylko dla pasji to ziom robi co;p
normali ludzie nie robia czegos czego nie lubia, co nie jest ich hobby, pasja.. wiec co za glupie pytanie? odpowiedz jest prosta -normalni ludzie graja, bo lubia. jestes tego zywym przykladem.
nazywwam się grzebcio i mam inną pasję!!!! grzebanie w dupsku mym tłustym!!!!!!!!! a wy to ze swoimi pasjami mozecie sie schować !!!!!!
Witam! Gram już kilka lat w kosza i żadko mi się zdarza poznać człowieczka dla którego koszykówka nie jest pasja tylko popisem!! Zgadzam sie z czująś tam wypowiedzią ze ten kto nawet się popisuje ma pasje: koszykówke!!! Koszykówka jest czyms wyjatkowym niepowtarzalnym :) Popis czasami tez jest potrzebny... żeby komuś udowodnic ze swoja pasje: koszykówke umie sie najlepiej!!!! Pozdrawiam:*
przede wszystkim powinno sie grac z pasji i dla dobrej zabawy, a popisy to inna sprawa, ale to zalezy chyba od indywidualnych predyspozycji każdego gracza jedni nie lubia szpanowac swoimi umijętnościami a inni czekają tylko żeby je pokazać, w każdym razie i jedni i drudzy dobrze sie bawia i chyba o to w tym wszystkim chodzi :) Dla mnie osobiście najważniejsza jest dobra zabawa podczas gry bo wtedy nie staje sie to monotonne i nudne, a i od czasu do czasu zdaży mi się popisać czymś efektownym....:) pozdrawiam
Ja gram w koszykówkę od 10 roku życia, spełnieniem moich marzeń jest posiadanie piłki w rękach. Kolejnym etapem szczęścia jest gra taką jaką sie lubi-więc jeśli ktoś uwielbia w koszykówce triki to prosze bardzo! Nie jestem w stanie ocenić czy popisuję się moimi umiejętnościami-być może- wiem jedno traktuję basket jako mój świat idealny i nie widzę w nim chamstwa i indywidualności....
AD#30
CD#4
TC#24
AI#3 ............. <3.
Czy ludzie grają dla popisu czy dla pasji???
Zgłoś do usunięcia | Link
Ja mam na imię Julka mam 18 lat i gram w koszykówkę od 7 lat , robię to dla pasji i dlatego że lubie a nie dla popisu, medalu czy dyplomu, robięto poprostu bo to kocham jestem w tym dobra i nawet jeśli wygram jest raość ale jesli przegram nie załamuje się tak jak moje inne koleżanki czy koledzy ! Powiedzcie czy ten sport wykonujkecie dla pasji czy tylko - popis ??