Re: Czy macie dosyć tematu Smoleńska?
Napisał(a): Gość -
Tzn tak miałem dosyć , ale dobrze też że się o tym nie zapomina. Za chwilę będzie rocznica i będziemy mieli dużo tego tematu w tv. Mam nadzieję ,że będzie to zrobione w sposób umiejętny i że nie będzie to wykorzystane w polityce. Znając naszą mentalność będzie pewnie komedia- niestety.....
jasne że tak....ile i jak długo można trzepać ten sam temat
Napisał(a): modniaczkowa -
A kto tego tematu nie ma juz dosyc?Chyba wszyscy.Nic nie robia,nie wyjasniaja,a wlecze sie to juz przeciez drugi rok.Z Leninem tez tak bylo:otwieram radio-Lenin,otwieram gazete-Lenin,juz boje sie otworzyc swojej wlasnej lodowki,zeby mi znowu Lenin nie wyskoczyl.Podobnie ze Smolenskiem:Tv, wszystkie programy, radio,prawie wszystkie programy i prawie wszystkie gazety.Po malu,a czlowiek dostanie paranoi na tym punkcie.Jesli juz niektorzy jej nie maja.
Zgłoś do usunięcia | Link
Zal mi niesamowicie zalogi samolotu co zginela przez buractwo kurdupla i pijaka. To co sie wczoraj dowiedzielismy o awanturze pomiedzy s.p. kapitanem Protasiukiem a tym pijanym bydleciem to jest szokujace. Mlody kapitan zostal zmuszony i zaszykanowany na chama do ladowania. Pijane, agresywne bydle musialo miec przed odlotem pomiedzy 1,5 - 2 promile alkoholu, skoro po katastofie po wielu dniach w scierwie bydlecia bylo jeszcze z 0,6 promila.