Re: Czy Nowa I360 jest TUBĄ PROPAGANDOWĄ Prawa i Sprawiedlwości
Napisał(a): Gość -
Fakt, tak jak napisałem w komentarzu, usłyszałem w telewizji, nie pamiętam na jakiej stacji, że PiS ma swoje Fora internetowe w których prym wodzi "Salon 24", potem wymieniono jeszcze jakieś a trzecim w kolejności wymieniono "Interię"
Przyznam, że troszkę, albo nawet bardzo się zdziwiłem bo przecież sam piszę w Interii i jakoś nie odczułem tego, żeby Interia robiła mi jakiekolwiek "pod górkę" bo przecież chyba mogę powiedzieć, że jestem jednym z kilku DO, których za pro PiS-owskich dziennikarzy uznać nie można prawda? Wiem Adaś, sam kiedyś zarzucałem Interii "to i owo" , ale po pierwsze to było bardzo dawno a po drugie, chyba przyznałem to już nie jeden raz - jeżeli ktoś tego nie doczytał, to zrobię to raz jeszcze - Raczej się wygłupiłem wtedy używając słowo "CENZURA w Interii" ale przypisuję to raczej własnej głupocie i być może jak ktoś z komentujących ocenił - chęcią zaistnienia. Dziś patrząc z perspektywy, widzę, że było to głupie ale "cel" został osiągnięty. Oczywiście całkiem przypadkowo.
Adaś, traktuję Ciebie jako jednego z Wielkich Interii, myślę, że Tobie raczej "chęć zaistnienia" nie grozi, dlatego, proszę...
Ja faktycznie usłyszałem tę informację o PiS i Interii - w telewizji, ale uważam tę informację raczej za niezły dowcip i jako "dowcip" napisałem o tym w komentarzu.
Co do ostatnio na fali dyskusji o potraktowaniu przez Interię dziennikarstwa Obywatelskiego...? Jeszcze się nie wypowiadałem, bo nie chciałem narzekać, a jak wszyscy widzą raczej troszkę nas ukryto, jednak jak sądzę nic nasze DO gadanie tu nie pomoże, dlatego nie narzekam.
Na koniec, zrobię to o co prosisz Adamie, jeżeli chodzi o "znajomych królika" to fakt, artykuł jednej z nas został wypromowany do ponad 100 czy może i ponad 120 tysięcy wejść bo wiadomo, że tylko od długośći wiszenia na pierwszej stronie zależy ilość wejść, ale zastanówmy się może czy nie powinniśmy być dumni z tego, że jednej/jednego z nas DO artykuł ma taką dobrą "passę?" Myślę, Adaś, że tego nie da się przeskoczyć, albo "ktoś" będzie promował kogoś z nas i my to zaakceptujemy, albo stwierdzimy, że jesteśmy zazdrośni i sami siebie będziemy "wycinać"
Myślę, że powinniśmy pisać tak ciekawe artykuły, aby to własnie NAS chciano pokazać na pierwszej stronie. Kto jak kto, ale jak widzę Adasiu to właśnie Twoje artykuły ostatnio zajmują czołowe miejsca w naszej DO liście najlepiej ocenianych artykułów więc sory Adaś ale czy to właśnie Ty nie jesteś "znajomym królika?" Czuję Adaś, że "chlapnę" zaraz artykuł pt, " ADAŚ - najlepszy znajomy królika" Pozdrawiam Ciebie Adaś i wszystkich DO, a może i NDO.
marianRumia Fakt, tak jak napisałem w komentarzu, usłyszałem w telewizji, nie pamiętam na jakiej stacji, że PiS ma swoje Fora internetowe w których prym wodzi "Salon 24", potem wymieniono jeszcze jakieś a trzecim w kolejności wymieniono "Interię"
Przyznam, że troszkę, albo nawet bardzo się zdziwiłem bo przecież sam piszę w Interii i jakoś nie odczułem tego, żeby Interia robiła mi jakiekolwiek "pod górkę" bo przecież chyba mogę powiedzieć, że jestem jednym z kilku DO, których za pro PiS-owskich dziennikarzy uznać nie można prawda? Wiem Adaś, sam kiedyś zarzucałem Interii "to i owo" , ale po pierwsze to było bardzo dawno a po drugie, chyba przyznałem to już nie jeden raz - jeżeli ktoś tego nie doczytał, to zrobię to raz jeszcze - Raczej się wygłupiłem wtedy używając słowo "CENZURA w Interii" ale przypisuję to raczej własnej głupocie i być może jak ktoś z komentujących ocenił - chęcią zaistnienia. Dziś patrząc z perspektywy, widzę, że było to głupie ale "cel" został osiągnięty. Oczywiście całkiem przypadkowo.
Adaś, traktuję Ciebie jako jednego z Wielkich Interii, myślę, że Tobie raczej "chęć zaistnienia" nie grozi, dlatego, proszę...
Ja faktycznie usłyszałem tę informację o PiS i Interii - w telewizji, ale uważam tę informację raczej za niezły dowcip i jako "dowcip" napisałem o tym w komentarzu.
Co do ostatnio na fali dyskusji o potraktowaniu przez Interię dziennikarstwa Obywatelskiego...? Jeszcze się nie wypowiadałem, bo nie chciałem narzekać, a jak wszyscy widzą raczej troszkę nas ukryto, jednak jak sądzę nic nasze DO gadanie tu nie pomoże, dlatego nie narzekam.
Na koniec, zrobię to o co prosisz Adamie, jeżeli chodzi o "znajomych królika" to fakt, artykuł jednej z nas został wypromowany do ponad 100 czy może i ponad 120 tysięcy wejść bo wiadomo, że tylko od długośći wiszenia na pierwszej stronie zależy ilość wejść, ale zastanówmy się może czy nie powinniśmy być dumni z tego, że jednej/jednego z nas DO artykuł ma taką dobrą "passę?" Myślę, Adaś, że tego nie da się przeskoczyć, albo "ktoś" będzie promował kogoś z nas i my to zaakceptujemy, albo stwierdzimy, że jesteśmy zazdrośni i sami siebie będziemy "wycinać"
Myślę, że powinniśmy pisać tak ciekawe artykuły, aby to własnie NAS chciano pokazać na pierwszej stronie. Kto jak kto, ale jak widzę Adasiu to właśnie Twoje artykuły ostatnio zajmują czołowe miejsca w naszej DO liście najlepiej ocenianych artykułów więc sory Adaś ale czy to właśnie Ty nie jesteś "znajomym królika?" Czuję Adaś, że "chlapnę" zaraz artykuł pt, " ADAŚ - najlepszy znajomy królika" Pozdrawiam Ciebie Adaś i wszystkich DO, a może i NDO.
Każdy z nas jest tylko człowiekiem, więc i Ty Marianie mogłeś strzelić gafę, zresztą ja też coś podobnego popełniłam, chociaż zaraz się zmiarkowałam i przeprosiłam. Jesteś na tyle poważny, że dostrzegłeś swój błąd i przyznajesz się do niego i za to należy się CI szacunek. Co do tematu wątku powiem tak: to jest chyba jakaś brzydka prowokacja, albo głupi żart. Nikt mi takich bredni nie wmówi, tym bardziej, że są publikowane materiały i artykuły, które zarówno chwalą jak i łają każdą partię polityczną.
A jeśli chodzi o nasze DO, to chyba już dosyć tych wszelkich insynuacji i podejrzeń. Trzeba się nieco wysilić i napisać coś poczytnego i z sensem, to będzie promocja na pierwszej stronie, a tym samym parę tysięcy / albo nawet kilkadziesiąt tysięcy/ wejść. Wiecznym frustratom oraz pokrzywdzonym i prześladowanym szczerze polecam mniej malkontenctwa, a więcej dobrych pomysłów na publikacje w I360.
Pozdrawiam:)
[cytat kogo=takajednaDO] Trzeba się nieco wysilić i napisać coś poczytnego [quote]
My zupełnie inaczej rozumiemy ideę Dziennkikarstwa Obywatelskiego.
Ja nie mam najmniejszego zamiaru pisać pod publiczkę, po to żeby wziąć udział w WYŚCIGU SZCZURÓW.
Ja uważam, że OBYWATEL powinien mieć możliwość przekazania innym tego, na czym OBYWATELOWI zależy, żeby właśnie to co on uważa za istotne (a nie chodliwy i ładnie napisany chłam) innym OBYWATELOM przekazać.
SUNIA002][cytat kogo=takajednaDO Trzeba się nieco wysilić i napisać coś poczytnego [quote]
My zupełnie inaczej rozumiemy ideę Dziennkikarstwa Obywatelskiego.
Ja nie mam najmniejszego zamiaru pisać pod publiczkę, po to żeby wziąć udział w WYŚCIGU SZCZURÓW.
Ja uważam, że OBYWATEL powinien mieć możliwość przekazania innym tego, na czym OBYWATELOWI zależy, żeby właśnie to co on uważa za istotne (a nie chodliwy i ładnie napisany chłam) innym OBYWATELOM przekazać.
Wiesz napisałem tu całkiem niekrótki artykuł, wysłałem i pokazało mi się zaloguj, więc się zalogowałem i wszystko szlag trafił. Teraz się wkurzyłem i życzę Wam dobrej nocy.
takajednaDO
...dostrzegłeś swój błąd i przyznajesz się do niego i za to należy się CI szacunek...
....napisać coś poczytnego i z sensem, to będzie promocja na pierwszej stronie, a tym samym parę tysięcy / albo nawet kilkadziesiąt tysięcy/ wejść....
JA jestem OBYWATELEM i z TEGO POWODU NALEŻY MI SIĘ SZACUNEK.
JA nie ŻYCZĘ sobie, żeby mnie oceniano. JA ŻĄDAM, żeby MNIE wysłuchano !!!
Marianie
W najbliższą środę w Towarzystwie odbędzie się dyskusja na temat:
"Problem słabości woli w filozofii greckiej i średniowiecznej"
Jak sama nazwa wskazuje spotkanie ma charakter dyskusji politycznej. Dla pełnej jasności chodzi o wolę podjęcia wspólnych działań w aktualnej sytuacji politycznej.
Zgadzam się z Tobą, że należy stworzyć nową partię. Należy stworzyć JEDNĄ NOWĄ PARTIĘ. Partię, która będzie na tyle silna aby wejść do Sejmu w najbliższych wyborach. Do tej partii powinni wejść ludzie mający już polityczne doświadczenie na arenie ogólnopolskiej, oraz dużo nowych ludzi w różnym wieku z doświadczeniem w działalności w samorządach i organizacjach społecznych i ludzi zupełnie nowych mających WOLĘ DZIAŁANIA.
Nie ma możliwości stworzenia partii, która mogłaby przejąć władzę.
Ewentualny nowy premier musiałby mieć odpowiednio dużą grupę ludzi, których darzyłby zaufaniem. Nie ma czasu na zorganizowanie takiej grupy.
Nie ma też możliwości wygrania wyborów.
W związku z obecną sytuacją polityczną jest szansa na zainicjowanie nowego programu działania.
Zapraszam Cię na to spotkanie. Odezwij się do mnie, to dostaniesz namiary.
Nie mieszaj tej sprawy z problemami Dziennikarstwa Obywatelskiego i Nowej Interii360.
ależ ja nic nie mieszam, chcę po prostu wysondować co ludzie myślą i jaką maja odwagę oddać głos, a może nawet zaryzykować i podać swoje dane,przecież to taki żart polityczny, ale z mozliwością rozwojową, bo gdybym przypadkiem spotkał się z zainteresowaniem godnym normalnego społeczeństwa to jasne, że bym pociągnął temat... jednak nawet tam nie zaglądam i w ciemno mogę powiedzieć, że jest tam wejść 30 a głos tylko jeden, jutro wejść będzie 50 a głosów może trzy. Wiesz przecież Adasiu Ty i wiem ja, że my Polacy gadać potrafimy ale jak dochodzi do działania to wolimy płacić, płacić i płacić na tych darmozjadów ale przecież nic nie będziemy robić. Przecież od roboty sa inni, Przecież to że na wyboty pójdziemy to juz i tak zbyt wiele. Jesteśmy tak leniwym społeczeństwem, że aż mnie głowa boli od samego marzenia, że może ktoś tam na tym głosowaniu odda głos, przecież ludzie się boją a takie pokolenie Solidarnościowe jak nasze zdarza się raz na tysiąc lat i na dodatek i tak tylko my Polacy potrafimy wszystko tak spieprzyć ja my tą Solidarność, ten zryw 10 milionowy, dziś takiego zdrajcę i mordercę Jaruzelskiego do jednego stołu z Solidarnościowym prezydentem sadzają. Wiesz Adaś fajnie by było jakbym tak przez miesiąc choć 20 dobrych Polaków znalazł ale szczerze Ci powiem, że wątpię. Co do tego spotkania to napisz proszę mi e-mail Spokojnej nocy życzę
Chciałabym zwrócić Wam uwagę na to, jak nisko upadł portal Interia.pl.
Zwróciłam dziś uwagę na to, że na liście "Najczęściej czytane artykuły" Interi głównej, nie 360-tki, pierwsze miejsce okupuje artykuł zatytułowany "Były mąż Gardias jest załamany".
Zainteresowałam się tą sprawą. Nie miałam pojęcia. Co to jest Gardias?
Kliknęłam na to i przeczytałam.
Rozmawiałam z Kotem. Kot powiedział, że gdyby zakochał się (serce nie sługa) z wzajemnością, w dziewczynie, która jest pogodynką, to zrobiłby wszystko, żeby namówić ją do zmiany zajęcia. Wydaje mi się, że jest możliwym, iż Kot wstydziłby się pokazać w towarzystwie z pogodynką, ale nie jetem tego pewna. Może Kot miał coś innego na myśli:)))
Pozdr.
Czy Nowa I360 jest TUBĄ PROPAGANDOWĄ Prawa i Sprawiedlwości
Zgłoś do usunięcia | Link
Marian Rumia usłyszał w mediach, że Nowa Interia jest pro-PiSowskim portalem.
Jak działa Nowa Interia360?
Czy jest częścią propagandy jedynie słusznej prawicowej partii?
Oto moje zdanie:
W Nowej I360 wybrane przez ADMINA testy promowane w "Tylko w Interia" mają możliwość osiągnięcia kilkudziesięciu tysięcy wejść.
Pozostałe teksty prezentowane są, grupce koleżanek i kolegów, na czymś w rodzaju wirtualnego zebrania Koła Gospodyń Wiejskich.
Do promocji w "Tylko w Interia" ADMIN wybiera teksty ZNAJOMYCH KRÓLIKA, oraz takie teksty pozostałych DO, które są akurat przydatne dla aktualnej linii propagandowej portalu.
Z tekstów DO można od czasu do czasu wybrać coś użytecznego, co Interia ma za friko i bez ponoszenia najmniejszej odpowiedziałności za (ewentualnie) zamieszczone treści niezgodne z obowiązującym prawem, a użyteczne dla politycznej propagandy!
To jest moja opinia o nowej Interii360.
A JAKIE JEST WASZE ZDANIE???