Re: Czy Nowa I360 jest TUBĄ PROPAGANDOWĄ Prawa i Sprawiedlwości
Napisał(a): drCatMrucuss -
Nie było matematyki na maturze przez tyle lat. Teraz prościutkiej matury nie zalicza na 30% jedna czwarta, a ci co znają matematykę na 40% to też analfabeci matematyczni.
Tatuś i mamusia wmówili tym analfabetom, że są geniuszami.
Oni umieją liczyć przy pomocy swojej "prostej matematyki". Dodatkowo, jak to w internecie, obrzucanie błotem zza węgła to ich cnota główna. Widzisz Rollins. Właśnie dlatego potrzebujemy bardzo wielu imigrantów z Afryki. Oni znają matematykę na więcej procent. Każdy kraj potrzebuje dobrze wykształconych elit.
Napisał(a): Gość -
drCatMrucuss Nie było matematyki na maturze przez tyle lat. Teraz prościutkiej matury nie zalicza na 30% jedna czwarta, a ci co znają matematykę na 40% to też analfabeci matematyczni.
Tatuś i mamusia wmówili tym analfabetom, że są geniuszami.
Oni umieją liczyć przy pomocy swojej "prostej matematyki". Dodatkowo, jak to w internecie, obrzucanie błotem zza węgła to ich cnota główna. Widzisz Rollins. Właśnie dlatego potrzebujemy bardzo wielu imigrantów z Afryki. Oni znają matematykę na więcej procent. Każdy kraj potrzebuje dobrze wykształconych elit.
Dokładnie. Widać to nawet, po tych "geniuszach" tutaj.
No koleś mnie rozbraja - co byś nie robił i co byś nie obstawił w 37 kolejce, to i tak zawsze...trafisz na zielone pole :-)
Przynajmniej jest śmiesznie :-)
Napisał(a): drCatMrucuss -
Rollins.
Ta historia o "Dorocie" jest autentyczna. Nie wiem jak miała na imię:)
Przyszła do Antykwariatu dziewczyna. Zacząłem z nią rozmawiać. Powiedziała, że pracuje w kasynie na wycieczkowcu pływającym na Karaibach.
Wciągnąłem ją w rozmowę o ruletce. Powiedziała, że nie może nic nikomu powiedzieć, co się dzieje w kasynie, bo straci świetnie płatną robotę.
No to ja zacząłem jej opowiadać o Teorii Gier. Doszła do wniosku, że jestem hazardzistą, który całe noce spędza w kasynach.
I nici. Nie poderwałem "Doroty".
:)))
No i po co się chwaliłeś? ;-)
PS Jeśli całą noc opowiadałeś jej (czytaj: zanudzałeś) o teorii gier, to nie dziwne, że nie poderwałeś :-)
Zgłoś do usunięcia | Link
Wiesz Mrucussie co mnie zastanawia? Czemu wszyscy mówią "Maciarewicz", skoro koleś ma na nazwisko "Macierewicz"?
I to nie tylko Ty. Nawet dziennikarze się mylą i nie wiedzą, jak kolo ma na nazwisko :-)