Reklama

CZY POWINNI USUNAC DODE Z PROGRAMU "GWIAZDY TANCZA ..." (631)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 6
INTERIA.PL

Re: CZY POWINNI USUNAC DODE Z PROGRAMU "GWIAZDY TANCZA ..."

Napisał(a): Gość -

MYŚLĘ, ŻĘ NIE! mIMO, ŻĘ TEJ IDIOTKI NIE LUBIĘ I WKURZA MNIE JEJ CHAMSKIE ZACHOWANIE TO JEDNAK LUBIĘ SIĘ Z NIEJ POŚMIAĆ I ZOBACZYĆ JAK TEN PUSTAK POKAZUJE SWOKE NADZWYCZAJNIE NISKIE IQ. jEJ KOMPLETNY BRAK WYCHOWANIA I TE GŁUPIE, BEZSENSOWNE ODZYWKI UROZMAICAJĄ TEN PROGRAM. dODA POWINNA TO WIEDZIEĆ I JUŻ NIE OCENIAĆ JAZDY ITP. PONIEWAŻ KOMPLETNIE SIĘ NATYM NIE ZNA. JAK PATRZĘ NA POZOSTAŁYCH JURORÓW TO WYOBRAŻAM CO SOBIE MYŚLĄ O TEJ PLASTIKOWEJ DAMULCE....... CHYBA JUŻ NIC NIE MUSZE DODAWAC..

Re: CZY POWINNI USUNAC DODE Z PROGRAMU "GWIAZDY TANCZA ..."

Napisał(a): Gość -

oczywiscie ze tak!kto ja wogole tam wpuscil?nie dosc ze nie ma pojecia o tym sporcie to jeszcze obraza uczestnikow ,a swoim prostackim zachowaniem tylko odpycha publicznosc.jest zarozumiala i pusta.nie potrafi nawet prawidlowo wyrazac sie w naszym jezyku i tylko przynosi wstyd.jak jest taka madra to niech sama zalozy lyzwy na nogi i pokaze co potrafi .probuje za wszelka cene zwrocic na siebie uwage ,ale to normalne jak juz jej czas mija.to zrobi wszystko zeby wzbudzic zainteresowanie wsrod mediow.Doda to kompletna pomylka w tym programie.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: CZY POWINNI USUNAC DODE Z PROGRAMU "GWIAZDY TANCZA ..."