Reklama

Czy Rutkowski postąpił etycznie? (104)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 3559

Re: Czy Rutkowski postąpił etycznie?

Napisał(a): Gość -

KOLZYZałóżmy ,ze to nie Rutkowski nadał szybkiego rozwoju tej masakrze ,tylko zrobił to zwykły szary czlowiek .Uzył takich samych metod jak Rutkowski ....uważacie ,ze zwykły szary człowiek zostanie tak zdeptany przez media ,polityków i policje ???Nieee...zwykły szary czlowiek będzie wówczas bohaterem .. a Jak jest róznica między Rutkowskim a szarym człowiekiem ..dla mnie żadna .Teraz atakują Rutkowskiego,ponieważ trzeba skierować uwagę społeczeństwa na coś innego ... bo sprawa ŚP Madzi jest zapewne wielowątkowa a fakt niedociagnieć policji jest porażka dla rządu ,kraju ..... czyli mamy kozła ofiarnego .Facet na szczęście zna się na rzeczy i ma ogromne poparcie wsród szarych ludzi :)

INTERIA.PL

Dobrze że im pomugł, że sie wypromował ok, że nie ma licencji trudno ale firme prowadzi, to jeszcze jest etyczne ALE odstawił medialna mega szopke pozatym NA PEWNO NIE POWINNIEN pokazywac nagrania media. Po za tym w jego wyp. widac nie tylko autopromocje ale i dwulicowosc( podejscie do matki na filmie a w wywiadach)

Wielkie brawa dla DETEKTYWA RUTKOWSKI.Widać,że nasza policja to totalne cieniasy są.Zresztą jest takie powiedzenie,jaki sąd,taki rząd.Do policji przyjmują ludzi,którzy o tej pracy nie mają zielonego pojęcia.Po prostu czyste kumoterstwo jest,jak u minister muchy.Zwykły fryzjer może zsotać ministrem do spraw niepotrzebnych,Szkoda gadać.Now comments.

Pytanie o etyczność postępowania p. Rutkowskiego, jest nie na miejscu , ponieważ
sam czyn matki , jest nieetyczny, ohydny ,każda metoda odkrycia prawdy , jest do
zaakceptowania w takim matactwie . Ważne było , aby w tym momencie ustalić
losy dziecka, bez oglądania się na etykę ,zrobił p. Rutkowski dobrą robotę, a że
nasza kochana policja , kryjąc się za regulaminy i przepisy , ma muchy w nosie,
to jest mało istotne, pomawianie o medialne show też jest naciągane , bo cała
ta sprawa jest medialnym show , które ciągle jeszcze trwa !

gość To policja działa źle!!!! Sorry oni nawet nie umieją działaj tak jak trzeba!!! Rutkowski zrobił to co policja powinna!!! To że odebrano mu licencję nie jest ważne on był jest i będzie detektywem!!! Pomimo że był zamieszany w korupcje kilka lat temu nie znaczy że teraz zrobił żle!!! Gdyby nie Pan Rutkowski to ta wyrodna matka dalej mydliłaby oczy policji!!!
Sama jestem matką i nie mogę w to uwierzyć że nawet jeśli to był wypadek i dziecko jej wypadło to pierwsze bym dzwoniła na pogotowie żeby ratować a nie "wyrzucać" dziecko na śmietnik !!!!!!

Ona tego dziecka nie wyrzuciła na śmietnik .
Miałem sukę która miała cztery szczeniaki jedno szczenie zdechło przy porodzie,ta suka najpierw lizała to szczenię skowytała,potem nosiła je w zębach,zagrzebała,wracała to żywych psiaków i znowu wracała do tego szczeniaka,kobieto jesteś chora z nienawiści.
Obarczono tą matkę sprawami i odpowiedzialnością o których nie miała pojęcia.

Jaki z niego detektyw, to biznesmen kórego media okrzyknęły detektywem. Czy ktoś pamięta jakieś trudne sprawy które rozwikłał? Skupiał się na łapaniu osiedlowych rzezimieszków którzy zastraszali to sąsiadów, to swoje dziewczyny, łapał ich -oczywiście nie swoimi rękami bo na to jest za cienki lecz rękami swoich goryli a jak już byli skuci to odgrażał się . Gdyby nie dziennikarzynki małe które chciały sie wyporomować przy okazji jego tak zwanych czynności operacyjnych to nikt by nie usłyszał o Rutkowskim- ZOMOwcu od czterech boleści co pałował robotników

Problem polega na tym iż "sprawa Madzi' nabrała wymiaru ogólnopolskiego i stała się bólem bardzo wielu ludzi, którym podobnie pewnie mnie było ciężko na sercu z tą myślą że można ta po prostu wyrwać matce dziecko z rąk...rozciąganie tej sprawy w czasie było bolesne i dlatego szybka interwencja p. Rutkowskiego dla mnie była zbawieniem. Może rzeczywiście nagrywanie i emitowanie wyznań matki dziecka nie jest etyczne ale gdybym ni widziała tych wyznań dużo ciężej byłoby mi znieść tą informację choć i tak nie mogłam się "pozbierać". Najważniejsze to móc zrozumieć to co się wydarzyło i jakoś się z tym pogodzić. Dla mnie lepiej że więcej wiem bo jest mi łatwiej i to nie z sensacyjnego punktu widzenia ale czysto ludzkiego. Jestem więc z panem Rutkowskim i za tym aby policja zachowała się honorowo i podziękowała mu za zaangażowanie się w sprawę. Bożena z Krakowa

ZACZYNAM ODNOSIĆ DZIWNE WRAŻENIE ŻE TO RUTKOSKI I JEGO TZW. GORYLE NA TYM FORUM WYPISUJĄ TE CUDA. LUDZIE, POLICJA DZIAŁA W GRANICACH PRAWA I ZGODNIE Z PROCEDURAMI. WIDZIELIŚCIE TO JEGO PRZESŁUCHANIE GDY MAMA MADZI JAK TO DUMNY Z SIEBIE OKREŚLA - PĘKŁA? PRZYTULAŁ JĄ, GŁASKAŁ BY ZDOBYĆ ZAUFANIE. POLICJA TEŻ MA PRZYTULAĆ I GŁASKAĆ PRZESŁUCHIWANYCH? AGENT TOMEK TAK ROBIŁ I JECHALIŚCIE PO NIM. ZASTANÓWCIE SIĘ CZEGO OCZEKUJECIE OD STRÓŻÓW PRAWA!!!!

jeju to wszystko jest jakies pogmatwane...teraz sie zrobil szum wokol Rutkowskiego,a gdyby nie on to nie wiadomo jakby sie to wszystko zakonczylo.No niestety nasz policja dziala tak a nie inaczej, byc moze niewiadomo kiedy by ta cala sprawa miala swoj koniec gdyby nie On...Wogole cala ta sprawa jest zalosna...po prostu SZOK....

Przepraszam wkleiłem czyjś post zapisany na myszce.

Winni są i policjanci, Rutkowski,dziennikarze,wszyscy,kobietę powinni przesłuchać specjaliści,dlaczego dopiero wczoraj poproszono pediatrę o komentarz,lekarz który powiedział,że medycyna zna różne przypadki wypadków i śmierci dzieci.
Dlaczego ktoś kto ma o tym pojęcie nie uspokoił matki,gdzie był ksiądz aby wyjaśnić odpowiedzialność i różnicę za spowodowanie wypadku i morderstwo.
Co mi z wami spory wieść jak znikają moje posty,wasze wulgarne groźby nikogo nie mierziły.
Trudno wam napisać,przepraszam,pochopnie posądziłem kobietę,matkę,to był wypadek,powinna uważać z dzieckiem i za to ponieść odpowiedzialność,ale po tym zaszczuciu to ja bym jej dał dobrego lekarza aby ją przywrócił do życia bo wasze opinie są Judaszowskie.
Mam nadzieję,że ta matka tego nie czytała.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Czy Rutkowski postąpił etycznie?