Reklama

Czy serial jest lekarstwem na nude czy jednak to odskocznia (86)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 10

Czy serial jest lekarstwem na nude czy jednak to odskocznia

Napisał(a): Gość -

Nurtuje mnie pytanie czy Polacy ogladaja serile bo im sie tak nudzi ...... Czy jednak sa tak zakompleksieni i szukaja ucieczki od realiow w pieknych cukierkowych historiach bohaterow polskich seriali. Moze ktos z was mi odpowie bo robie badania i wydaje mi sie, ze chyba "marnosc umyslow" czyli odp. druga wygra....No serialowicze, czekam!!!

Post reklamowy INTERIA.PL
INTERIA.PL

Re: Czy serial jest lekarstwem na nude czy jednak to odskocznia

nie czuje sie zakomplesiony a jednak uwielbiam seriale, lubie sie posmiac, przy czym zaznaczam nie ogladam polskich seriali bo to jets akurat dla mnie strasznie odpychajace. ogladam seriale ale nie traktuje tego jako ucieczke ale jako wspaniala rozrywke, ktora nierzadko zmusza do myslenia albo zastanowienia sie- np teraz ogladam 4 sezon Dexterai lubie zastanowic sie czy bylbym zdolny do takiego zachowania

ale to chyba jeszcze zalezy jak zdefiniujesz owy tasiemiec.. bo osobiscie nie uwazam ani mentaliste ani tym bardziej Dextera za 'tasiemiec'

to wracajac do tematu co uwazacie za tasiemiec? bo dalej sie nie dowiedzialem, a jednak chcialbym bronic swojego zdania, bo uwazam ze mam racje

mysle, ze roznie to wyglada, jedni z nudy, inni chca zobaczyc lepsze ich zdaniem zycie od wlasnego, a jeszcze inni traktuja to jako lekka rozrywke i mala odskocznie po ciezkim dniu z pracy:)
ja czasem ogladam na komputerze jakies amerykanskie seriale, a ostatnio wlaczam sobie ten nowy serial na TVN Majka i nawet sie wciagnelam;p leci akurat jak jem obiad po pracy;p

lux45 Nie oglądam żadnych tasiemców. Uważam że reżyser jest do niczego skoro przez lata nie umie zakończyć.

a czym wobec tego są rzesze fanów, którzy nie chcą konca seriali?

preetylady1 mysle, ze roznie to wyglada, jedni z nudy, inni chca zobaczyc lepsze ich zdaniem zycie od wlasnego, a jeszcze inni traktuja to jako lekka rozrywke i mala odskocznie po ciezkim dniu z pracy:)
ja czasem ogladam na komputerze jakies amerykanskie seriale, a ostatnio wlaczam sobie ten nowy serial na TVN Majka i nawet sie wciagnelam;p leci akurat jak jem obiad po pracy;p

ale to stosunkowo nowy serial, nie zdąrzył się jeszcze znudzić. znaczy jego forumuła się szybko nei znudzi

Nie jest to typowa telenowela, ktora bedzie sie ciagnac latami, wiec to jest przede wszystkim wielki plus na starcie. Szczerze mowiac powinni wiecej, robic takiego typu seriali bo naprawde ile mozna ciagnac jeden serial? :x Pomijajac Mode na sukces, ktora ma juz ponad 200 chyba haha :D

Smith128 Nie jest to typowa telenowela, ktora bedzie sie ciagnac latami, wiec to jest przede wszystkim wielki plus na starcie. Szczerze mowiac powinni wiecej, robic takiego typu seriali bo naprawde ile mozna ciagnac jeden serial? :x Pomijajac Mode na sukces, ktora ma juz ponad 200 chyba haha :D

chyba 2000 chciales napisac:>
podobno w USa juz sie skonczyl ten serial wiec niedlugo bedzie spokoj, moze wtedy to powtorza;p
a plusem Majki faktycznie jest to, ze nie bedzie sie ciagnac w nieskonczonosc tylko w miare szybko akcja sie rozwija:)

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Czy serial jest lekarstwem na nude czy jednak to odskocznia