Reklama

Odpowiadasz na: Czy serial jest lekarstwem na nude czy jednak to odskocznia

Niektóre opcje zostały zablokowane, ponieważ dostępne sa tylko dla zalogowanych użytkowników.
Zaloguj się lub Załóż Konto Interia - zbieraj punkty za aktywność i korzystaj z dodatkowych opcji.

Piszesz jako Gość

4000 znaków do wpisania
przepisz kod z obrazka

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Podsumowanie tematu - najnowsze 5 odpowiedzi

Re: Czy serial jest lekarstwem na nude czy jednak to odskocznia

Napisał(a): Gość -

pewnie dla niejdnej osoby lekarstwo na nude a ze nuda nie istnieje tak prawde mowiąc to oczywiście odskocznia od problemow i popatrzenia na nie w serialu i to pomaga zrozumiec ze wszyscy je mamy i może ociupinke nam lżej

INTERIA.PL

Napisał(a): beerek01 -

Nie dziwię się, że hbo ma fanów :-) A o jaki konkurs chodzi, bo nic o nim nie wiem?

Napisał(a): polkoska -

ciekawa jestem wyników tego konkursu o którym pisał yerbamas. spoty wysłane na podobny konkurs netii krążą po sieci i cieszą się popularnością. dobry pomysł zasięgnąć rady u samych fanów hbo.

Napisał(a): beerek01 -

Zgadzam się z przedmówcą - hbo ma najlepsze seriale na najwyższym poziomie. Dodam też, co wcześniej pisałem - dobry serial ogląda się jak dobry film, też może być świetnym przykładem sztuki filmowej i nawet dla koneserów.

Napisał(a): yerbamas -

Ja też lubię seriale HBO. Są profesjonalne, dobrze napisane i nakręcone, nieprzewidywalne, jeśli chodzi o fabułę.

Z żoną zastanawiamy się na usługa HBO GO. Można by mieć dostęp do różnych odcinków i wszystkich produkcji. Mają interesujący konkurs na reklamę tej usługi, trzeba napisać scenariusz, chętnie napiszemy coś z małżonką, znamy tyle motywów z ich seriali…. Może uda się przetestować tę usługę całkiem za darmo.