Reklama

Czy warto grać na giełdzie? (39)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 1128

Re: Czy warto grać na giełdzie?

Napisał(a): Gość -

Wielu forumowiczów twierdzi, że nie można zarobić grając w pokera, czy też ruletkę przez

internet. Nawet nie wiedzą jak bardzo się mylą. Stosując odpowiednie techniki i strategie,

można przechylić statystykę na swoją stronę zwiększając szanse zwycięstwa z poniżej 50% na

ponad 60%, co w dłuższej perspektywie musi przynosić zyski. Zapraszam do lektury i nauki

skutecznych systemów gry w ruletkę, pokera oraz zakładach bukmacherski.

(...)

INTERIA.PL

Oczywiście że warto, tylko najpierw poćwicz na dobrym symulatorze, zanim zainwestujesz prawdziwe pieniądze. Grają wirtualnymi pieniędzmi nic nie tracisz, a możesz wiele zyskać, nawet prawdziwą kasę! Przykładem może być serwis www.invest24.pl symulacja prawdziwej gry giełdowej. Na stracie dostajesz 20 tyś. PLN. Gra opiera się oczywiście na aktualnych notowaniach. Można tu poćwiczyć i oswoić się z giełdą nie ryzykując prawdziwych pieniędzy. Na pewno taka praktyka przyda się kazdemu kto stawia perwsze kroki na gieldzie. Moja rada to zainwestuj tyle pieniędzy ile będziesz mógł w rzeczywistości - da Ci to skalę strat i zysków na jakie możesz liczyć kiedy zaczniesz robić to na serio. W dodatku jeśli będziesz dobry masz szansę wygrać 1000PLN żywej gotόwki!!!

Napisał(a): januszgrabski2 -

gość Oczywiście że warto, tylko najpierw poćwicz na dobrym symulatorze, zanim zainwestujesz prawdziwe pieniądze. Grają wirtualnymi pieniędzmi nic nie tracisz, a możesz wiele zyskać, nawet prawdziwą kasę! Przykładem może być serwis www.invest24.pl symulacja prawdziwej gry giełdowej. Na stracie dostajesz 20 tyś. PLN. Gra opiera się oczywiście na aktualnych notowaniach. Można tu poćwiczyć i oswoić się z giełdą nie ryzykując prawdziwych pieniędzy. Na pewno taka praktyka przyda się kazdemu kto stawia perwsze kroki na gieldzie. Moja rada to zainwestuj tyle pieniędzy ile będziesz mógł w rzeczywistości - da Ci to skalę strat i zysków na jakie możesz liczyć kiedy zaczniesz robić to na serio. W dodatku jeśli będziesz dobry masz szansę wygrać 1000PLN żywej gotόwki!!!

Spróbowałem i fajnie się gra!

Napisał(a): GordonGekko86 -

Świetna sprawa poćwiczenie na takim symulatorze, zanim zainwestuje się własną kasę, niestety trochę za pózno sie dowiedziałem o tej stronce www.invest24.pl

Wcześniej zainwestowałem pieniądze na rachunku w realu i niestety, ale popłynąłem panowie. Teraz juz gram około roku na tym portalu i muszę przyznać, iż ciągle widać,iż ludzie stojący za tym starają sie wprowadzać coraz więcej udoskonaleń.

Najlepsze jest to że sa organizowane konkursy w ktorych też jest do wygrania realna kasa.

pozdrawiam Gordon GEKKO

Napisał(a): zimnylech27 -

Zastanawiałem się ostatnio o zainwestowaniu pewnej części oszczędności na forex. W związku z Tym mam do Was pytanie, czy może ktoś z Was inwestuje na tym rynku? Czy możecie polecić ciekawe serwisy na, których można poszerzyć wiedzę w tym zakresie.

Napisał(a): Gerberd -

Warto i niewarto, zalezy czego sie oczekuje. Gielda jest niepewna, zaskakuje.

Ja teraz wole inwestowac w pokoje hotelowe. Przykład: 4 kolory we Władyslawowie - umowa na 20 lat i roczny czynsz w wysokości 10% wartosci nieruchomosci. Po umowie masz pokoj do dyspozycji, w czasie umowy masz 21 dni na spedzenie w nim w roku.

Też mi zdarzyło słyszeć o tej inwestycji w pokoje hotelowe i myślę, że to całkiem ciekawa propozycja. Forma popularna od lat w Europie, więc pora, żeby i u nas zaczęto sie tym na poważnie zajmować.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Czy warto grać na giełdzie?