Re: Czy wycieczka do Czarnobyla jest bezpieczna?
Napisał(a): Gość -
nikt cie tam nie zaprasza a jak boisz sie o swoje dupsko to nie jedż
Gość nikt cie tam nie zaprasza a jak boisz sie o swoje dupsko to nie jedż
Gościu zadaje sensowne pytanie, które nurtuje nie tylko jego a ty po nim jedziesz jak wielki Pan, weź zbastuj i idź wyżywać się na simsach!
do autora: ponoć można się tam wybrać, choć samo zwiedzanie reaktora pewnie za dodatkowa opłata zdrowotną:) Sama chciałabym zobaczyć to miejsce. Posiada ktoś konkretne informacje?
Poczytajcie na temat czasu rozpadu substancji ardioaktywnych. Dziwi mnie niewiedza niektorych osob. W internecie mozna znalezc wszystkie niezbedne informacje.
tylko jedno biuro , chyba z krakowa, organizuje takie wycieczki. niestety do końca roku brak wolnych terminów. mozna sie zapisac na liste rezerwową. ja mam nadzieje że uda mi sie pojechac w lipcu. tez jestem na liście rezerwowoej.
Gość tylko jedno biuro , chyba z krakowa, organizuje takie wycieczki[..] tez jestem na liście rezerwowoej.
Skoro jesteś na liście rezerwowej to chyba wiesz co to za biuro?
Możesz podać jakieś namiary?
Też jestem zainteresowany.
Żeby nie robić tutaj kryptoreklamy podaj namiary na krzychu_ch(małpa)interia.pl
GośćGość tylko jedno biuro , chyba z krakowa, organizuje takie wycieczki[..] tez jestem na liście rezerwowoej.Skoro jesteś na liście rezerwowej to chyba wiesz co to za biuro?
Żeby nie robić tutaj kryptoreklamy podaj namiary na krzychu_ch(małpa)interia.pl
Biuro z krakowa b..pol, żeby nie bylo to wrzuć w sieć czarnobyl your i od razu ich znajdziesz. Ja wpisałem sie jakiś czas temu, jadę pod koniec października :)
GośćGośćGość tylko jedno biuro , chyba z krakowa, organizuje takie wycieczki[..] tez jestem na liście rezerwowoej.Skoro jesteś na liście rezerwowej to chyba wiesz co to za biuro?
Żeby nie robić tutaj kryptoreklamy podaj namiary na krzychu_ch(małpa)interia.plBiuro z krakowa b..pol, żeby nie bylo to wrzuć w sieć czarnobyl your i od razu ich znajdziesz. Ja wpisałem sie jakiś czas temu, jadę pod koniec października :)
Oczywiście czrnobyl tour a nie your :)
bylem w czarnobylu w zeszlym roku wlasnie z biura podrozy bispol w krakowie polecam bo pozostaja niezapomniane wrazenia wycieczka jest bezpieczna zreszta w czarnobylu dzis normalnie zyja ludzie sa sklepy itp i nic nikomu sie nie dzieje warto chocby dlatego zeby zobaczyc calkowicie wyludniona prypec jak ktos chce jakies informacje piszcie na maila kejma@gazeta.pl pozdrawiam
Ja byłem w tym roku w marcu razem ze StrefaZero.org. Nie wchodziliśmy na teren elektrowni, ale sam pobyt w tym miejscu robi wrażenie. Zwiedzaliśmy Prypeć (cały dzień), Kopaczi (to co pozostało po tej miejscowości), Czarnobyl. Spaliśmy w Sławutyczu, do EJ Czarnobyl dojazd kolejką eksterytorialną.
Świetna wycieczka.
PS. Tam też jest duże obłożenie :-)
Czy wycieczka do Czarnobyla jest bezpieczna?
Zgłoś do usunięcia | Link
Chciałbym wybrać sie do Czarnobyla, podobno sa wycieczki w tamte okolice, zastanawiam sie tylko czy to nie wariactwo, czy to jest bezpieczne?