Re: CZY ŻYCIE MUSI BYC TAKIE DO DUPY?
Napisał(a): Gość -
nie rób tego , co się stało ? :D
Na śmierć zawsze jest jeszcze czas.
po burzy zawsze słońce przychodzi :) więc trzeba poczekać na lepsze chwile pozdrawiam ciepło, mariusz
dla mnie już nie zaświeci
Życie p,łata nam różne figle i daje w kość ale to nie powód żeby umierać ja staciłąm faceta zastrzelił go jakis chłopak ale wiem że jest przymnie i to mnie buduje. Trzeba mimo wszystko patrzeć na świat pozytywnym wzrokiem . Pozdrawiam Róża
jestes zdrowa? masz 2 nogi 2 rece i rozum ? to dlaczego twoje zycie jest do dupy ??ja mam 34 lata pracuje od roku
w Austrii i wcale nie uwazam,ze moje zycie jest do dupy.
Zastanow sie dobrze,na zachodzie potezebuja ludzi do pracy,jak czlowiek chce swoje zycie zmienic,to musi sam
podjac odpowiednia dezyzje.
Pozdrawiam Kasia
:D:D:D pewnie że musi. by nie było gdyby nie musiało.
WIESZ MAM TEN SAM PROBLEM I PODOBNIE UWAŻAM JAK TY.TROCHĘ MOJE ŻYCIE SIĘ POKRĘCIŁO ALBO JAK KTO WOLI PRZEWRUCIŁO DO GÓRY NOGAMI ALE STARAM SIĘ PODNIEŚĆ I LEŹĆ DALEJ TOBIE TEŻ TO POLECAM.POZDROWIENIA
dziewczyno ja mam 30 lat kupe zmartwień że niewiem jak ztego wyjść a jednak uważam żę życie jest warte każdej ceny aby żyć i cieszyć się z tego pomyśl co dobre ciebie czeka a nie że wszystko jest źle i na nie serdecznie pozdrawiam
CZY ŻYCIE MUSI BYC TAKIE DO DUPY?
Zgłoś do usunięcia | Link
Jestem 35 letnią kobietą i jedyne co chcę to umrzec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!