Re: CZY ŻYCIE MUSI BYC TAKIE DO DUPY?
Napisał(a): Gość -
Życie jest fantastyczne, a że bywa pod górke, coż...wyobraz sobie co by było, jakby zawsze było łatwo, pieknie i super...człowiek by dostal mdłosci i czuł, ze juz nic wiecej go nie zaskoczy...a tak, cos sie dzieje...
Mnie zwolnili z pracy...i co?
TRUDNO!!
Mam kredyt, zobowiazania, zwierzeta na utrzymaniu-ale "chrzanie" to, bo wiem, ze sobie poradze, poprostu...
Nie ma w życiu takiej sytuacji, z ktorej nie ma wyjscia, wierz mi:)
Teraz siedze, pije piwko i mam wszystko w nosie, byc moze juz jutro nie bedzie mnie na nie stac, to spotkamy sie przy butelce wody:)i tez bedzie dobrze!
Głowa do góry!
Twoje słowa są mądre,muwisz dużo prawdy,tylko problemy mnie przerosły nie radze sobie nie mam w nikim oparcia i takie rozmowy trzymają mnie.Dziękuje
nie i wcale nie jest to tylko ty tak sądzisz ale o może się zmienić tylko trzeba uwierzyć że można!
znam to uczucie
Dziewczyno,jesteś młoda "życie przed Tobą" wiedz o tym iż wszyscy maja problemy .Mnie się świat zawalił gdy miałam 50 lat -czułam się niepotrzebna nikomu/moje dzieci maja własne rodziny/więc się zajęłam pracą.Jesteś młoda -potrafisz-życzę powodzenia
Dziewczyno,jesteś młoda \\\"życie przed Tobą\\\" wiedz o tym iż wszyscy maja problemy .Mnie się świat zawalił gdy miałam 50 lat -czułam się niepotrzebna nikomu/moje dzieci maja własne rodziny/więc się zajęłam pracą.Jesteś młoda -potrafisz-życzę powodzenia
dobry pomysł
ja mam tak samo, 35 lat i nic sie w moim życiu nie potraafię...czasami ie ulicą i płacze, jestem bezsilna. tak, jaby mnie ktoś zamurował w pewnej przestrzeni, z której nie mogę wyjść i pooddychać normalnym powietrzem.
Najważniejsze w życiu to kochać i być kochanym, reszta się nie liczy...
Ktoś zabrał mi mój świat, moje bezpieczeństwo, miłość...siebie.
Z dnia na dzień zostawiając pustkę.
Pytania, na które nie ma odpowiedzi. Nawet gdyby były, byłyby nie ważne.
"Nie ma boga, nie"
M.
Zgłoś do usunięcia | Link
Tak to jest moja droga: ŻYCIE FAKTYCZNIE JEST DO DUPY, ale to nie tylko ty tak masz. Tak to już jest - oczywiście z małymi bądź większymi przerywnikami. Gdy już myślisz, że złapałaś życie za jaja to właśnie sygnał, że zaraz dostaniesz kopa od życia.
No i co? Ja już dostałem niejednego kopa, straciłem prawie cały majątek, firma zbankrutowała, znalazłem się z dnia na dzień można powiedzieć, że na bruku, prawie na bruku. Zacisnąłem jednak zęby i powiedziałem do życia: a takiego wała, nie dam się i nie dałem się. To było jakieś 10 lat temu, a dzisiaj mam gdzie mieszkać, mam niezłą emeryturkę, wyjeżdżam dwa razy do roku na wczasy- przeważnie w czerwcu i we wrześniu bo to troszkę taniej i siedzę sobie do woli na kompie i piepszę te swoje mądrości i w dupie mam wszystko. To samo radzę Tobie. Miej wszystko w dupie, a od razu poczujesz się lepiej.