Re: Czym jest dla Ciebie "koszykówka"???
Napisał(a): Gość -
Dla mnie równiez jest całym zyciem, gram w kosza od 9 lat a trenuje systematycznie 4 razy w tyg od 4 lat...jest to moja pasja życiowa i mimo że mam ich jeszcze pare innych to to jest ta najważniejsza i ta którą uwielbiam robic i nigdy mi sie nie nudzi, nawet samotne granie gdzies na streecie jest czyms fajnym......pozdrawiam wszystkich dla ktorych basket jest czyms więcej niż tylko grą....:)
Dla mnie koszykówka to gra zespołowa!
Koszykówka jest dla mnie życiem :) gram już długo ale zawsze można się uczyć nowych elementów...trenuje 6 razy w tyg. i mi się to nigdy nie nudzi...;)
gdybym nie ternował tej dyscypliny to w domu umierałbym na fotelu.
to styl życia i miłość
dziekuje :D
dla mnie koszykówka jest moją ulubioną dyscypliną sportową w przyszłości zamierzam zostać koszykarką
jest grą zespołową tak a propo czy ktoś z was gra w koszykówkę uliczna czyli streetball?odpiszcie
mam 12 lat i gram w koszykówkę i streetball czy ktoś wie kiedy jest najbl;iższy turniej streetball w krakowie koszykarka
Koszykówka jest dla mnie moim życiem, trenuję już 3 lata, od 3 klasy podstawówki i jestem kapitanem drużyny r.96. Koszykówka to dla mnie najwspanialszy sport na świecie. Teraz nie wyobrażam sobie mojego życia bez koszykówki. To jest gra zespołowa i trzeba zawsze grać drużynowo. Bez drużyny nie ma koszykówki, Zawsze trzeba sie wspierac na boisku i poza nim. To jest po prostu wspaniałe, że taki sport istnieje. Będę sie dalej kształcić i jak będe dorosła to pójdę w ślady koszykówki.
Gość Mam 12 lat. Koszykówka jest dla mnie moim życiem, trenuję już 3 lata, od 3 klasy podstawówki i jestem kapitanem drużyny r.96. Trenuje 4 razy w tygodni i zawsze mam zapał do treningu, bo chcę się jescze wiele nauczyć. Koszykówka to dla mnie najwspanialszy sport na świecie. Teraz nie wyobrażam sobie mojego życia bez koszykówki. To jest gra zespołowa i trzeba zawsze grać drużynowo. Bez drużyny nie ma koszykówki, Zawsze trzeba sie wspierac na boisku i poza nim. To jest po prostu wspaniałe, że taki sport istnieje. Będę sie dalej kształcić i jak będe dorosła to pójdę w ślady koszykówki i będę chciała zostać koszykarką lub trenerką koszykówki ! to ta sam dziewczyna pisala, tylko jeszzce dodala troche.
Czym jest dla Ciebie "koszykówka"???
Zgłoś do usunięcia | Link
Witam! Bardzo jestem ciekawa czym dla Ciebie jest koszykówka? Jest tylko dyscypliną sportową, a może życiem? w moim przypadku to drugie :D:D:D Napiszcie mi w jaki sposób rozwijacie swój talent, zainteresowanie koszykówką!! Pozdrawiam:*